![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
Quote:
|
la inceput era asa :no: si a ajuns asa :twisted: :peace: te felicit omule
|
ma scuzi, trebuia sa precizez, sub far, bagheta de led-uri.
revenind la masina omului, ma refeream cum arata atunci, in pozele alea. chiar era, ferentexas style. felicitari lui ca a facut-o frumoasa. atat. P.S. nu e vorba de bagat in seama, e vorba ca m-am saturat de ei. e o caterinca semnatura. bafta:p revenind la masina, felicitari. |
ai adus-o p drumul cel bun ;)
bafta |
Frumoasa bestiutza:shock::oops::lol:si sa ai grija de ea 8):peace:
|
fuge vre-un pic ia-ai facut cv la motor ca si eu am acelasi motor si mi se pare total lesinata sau poate mi se pare
|
cand am luat-o nici a mea nu tragea... i-am schimbat debitmetrul, si a prins viata...
acum nu stiu cum iti merge tie... oricum sunt doar 105 cai frumosi....:sad: poti sa-i schimi softul, mai castigi inca 10 caluti...:D cu un filtru sport, o evacuare, mai castigi ceva... si cam atat...;) eu inca nu am facut nimik in privinta asta... ...si mersi all... pt aprecieri...;) |
si eu am facut la fel si merge altfel dar tot nu imi ajunge cred ca probe ca sunt doar 105 cai :( daia o si am la vanzare vreau mai multi cai :D ...k mc de rasp
|
Quote:
chiar nush d`c a mai facut motorul asta... e prea slab pt ditamai masina... 1.9 totusi ma gandeam macar sprint ceva... n`ai sanse .... la cat consuma cam slabutz... da deh " din greseli invetzi " :DD oricum la ce pretzuri au ajuns E46 le acum ... e de RAS masina poporului ...crek k in 2 ani maxim ... vezi si pe la tara .... apropo de schimbare frumoasa masina.... fantele dau bine de tot gumele cu talon mai mic si schimba mult |
asa tati :-) cu timpu cum ti-am zis usor usor ca as ale fac si eu tot cu timpu iese bomba :-)8)
|
da bah.. frumoasa copie.. pardon, masina!
cum sa nu iasa bine cand se vede si-n poze ca are langa ea exemplu clar si reusit :lol: (pana mea... trebuia sa o laud pe threadu' tau..) mai pui suspensie... si o bag pe a mea la vanzare... :???: LE: mai jokeru' pe capac la rezervor sa-l faci... :rolleyes2 |
lau... abia astept sa vad si la tine bombaaaa... cand o dai o dai :D
caiusss....lasa ca tu ai alta bara si la tine se vede caloriferu' :P da pot sa imi pun si eu folie de aluminiu la deruta :lol: |
Quote:
sa nu te aud...cu "filtru sport" nu ai la ce sa il folosesti decat sa strici motorul...si sa mai bagi putin praf in el:)..te rog nu face chestia asta.. masina este super...mai trebe coborata...sa vezi ce ii schimba aspectul...va fi super super mf... in rest toate bune...si daca voi avea bani...vb pentru un hifonics :Xpack |
5 Attachment(s)
cate putin cate putin bine pustiule :-)
|
dap... chiar era necesara putzina tranteala... :d
trebuia sa fac si asta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning