![]() |
Re: M-am saturat de Miki si de Vichi
Arnold Cobilanschi este cel mai bun comentator tv pentru sporturile cu motor.
Este vorba de comentatorul motorsportului pe Eurosport. Daca il baga si la Formula 1 suntem fericiti. Omul e foarte bun, dupa parerea mea! |
In loc sa auzim convorbirile radio pilot/stand ... omu' o ardea cu balariile lui clasice ...
PS: se poate observa si impartialitatea lui in F1 ..... :( .... TVR - iarta-ne !!!! |
eu am renuntat sa ma mai uit la F1 de vreo 4 ani ( Si aveam la activ vreo 8 sezoane vizionate ) din cauza celor doi. Pacat !
|
Si cum reusiti sa-i suntati pe cei doi,vreau detalii? :rolleyes2
|
Quote:
|
Sincer acum oameni buni, cei care au urmarit cursa de acum 2 saptamani de la Silverstone cred ca au putut observa ca Mihai Marinescu, un pusti pe langa "experimentatii" comentatori, le-a dat clasa. Din 2000 nu am pierdut decat vreo 2 GP-uri insa nu cred sa fi auzit vreun comentariu mai bun decat cel al lui Marinescu. Traducerea convorbirilor radio a fost mai mult decat corecta si exacta. Omul intelegea si ce nu se auzea, era tot timpul atent la ce se intampla pe pista, oferea informatiile corecte in momentul potrivit si nu 5 minute mai tarziu si se vedea<auzea> clar ca se simtea oarecum rusinat de conversatiile superficiale ale celor 2. Inca o chestie...Mi s-a parut absolut rusinos cum M.Alexandrescu il descuraja pe Marinescu in ceea ce priveste planurile lui pentru sezonul asta si cum nu pierdea nicio oportunitate de a-i spune ca Doru este mai norocos decat el si ca el, Marinescu, nu ar fi trebuit sa se avante intr-o Formula atat de dificila.
PS: As vrea sa vad si ziua in care o femeie va comenta o cursa de Formula1 |
Păi Miki e purtătorul de cuvānt al lui Doru, numai că exagerează, nu ştie unde e limita...
|
Eu, pur si simplu, incerc sa nu mai bag de seama ce baliverneaza aia 2.
Chiar nu vad rostul unui comentariu daca incepi sa iti pui intrebari care logodnici ale pilotilor sunt mai frumoase. De parca d'aia ruleaza aia bine pe traseu. In fine: asta avem, cu asta defilam. D'aia suntem considerati prosti in 90% din tari. |
@aleks - mai repede zis aplaudacul :)
|
M-am uitat azi..din greseala..pe eurosport, la WTCC..doamne ce comentator! ala ar fi perfect si pt F1, JOS CU MIKI SI VICHI !
|
Quote:
|
Offffffffffffff!!!!!!!!!!!!!! Deci nu-i mai suport pe astia 2,in special pe sclerozatul asta de Miky!
Astazi iarasi au vorbit doar tampenii si numai in afara subiectului. :banned: |
da, am votat si eu .
sambata, calificarile..... si se lauda ala care vorbeste mai mult (miki sau cine)ca el cunoaste foarte bine pista de la hungaroring dar nu poate localiza locul unde a avut Massa accidentul. saracu de el, nici nu stiu de ce ma uitam pe tvr1. |
O ce veste minunata!!!
DigiSport: "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu DigiSport exclude orice colaborare cu Miki Alexandrescu pentru postul de comentator al curselor de Formula 1, care vor fi transmise īn format HD şi īn Romānia Īncepānd din sezonul 2011, fanii Formulei 1 din Romānia vor avea oportunitatea de a urmări cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor fără să mai fie nevoiţi să asculte comentariul lui Miki Alexandrescu. Criticat de fani pentru lipsa de profesionalism pe care a arătat-o īn ultimii ani, Alexandrescu nu va face parte din echipa de comentatori a postului de televiziune DigiSport, care a preluat drepturile TV pentru Formula 1 īn Romānia īncepānd din acest an. "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu", a declarat Florin Ion, unul dintre comentatorii postului DigiSport, īn exclusivitate pentru Automarket. Echipa de comentatori pentru Formula 1 va fi formată din Florin Ion, care a comentat īn sezonul precedent cursele de MotoGP la acelaşi post TV, şi Antal Putinică, care a comentat diverse competiţii la Eurosport. Īn plus, Mihai Marinescu, unul dintre cei mai promiţători piloţi romāni, va fi invitat īn cabina de comentatori ca expert, īn funcţie de programul pe care acesta īl va avea īn sezonul 2011 al sporturilor cu motor. De asemenea, postul de televiziune va avea o echipă de reporteri la cursele din Europa, care va realiza reportaje speciale de la faţa locului. FORMULA 1 ĪN FORMAT HD CU ANTRENAMENTE ĪN DIRECT! O altă veste bună pentru fani este că DigiSport va transmite Formula 1 īn format HD, decizia fiind luată imediat după ce Formula One Management a confirmat miercuri că va filma toate cursele īn acest format. Īn plus, pe lāngă calificări şi curse, DigiSport va transmite īn direct şi sesiunile de antrenamente, cu excepţia celor care vor avea loc īn afara continentului european, īntrucāt acestea din urmă se desfăşoară la primele ore ale dimineţii. Pānă īn acest moment, compania care deţine DigiSport nu a luat o decizie finală privind īnfiinţarea unui post de televiziune suplimentar pentru a transmite Formula 1. Īn cazul īn care se va suprapune cu una dintre numeroasele competiţii sportive pentru care DigiSport deţine drepturi, Formula 1 ar putea fi transmisă pe 10TV, post de televiziune lansat īn luna decembrie de aceeaşi companie care deţine şi DigiSport. Nu īn ultimul rānd, DigiSport va transmite şi competiţiile GP2 (īn care participa romānul Michale Herck) şi GP3 (īn care Romānia este reprezentată de Doru Sechelariu). Prima transmisiune de acest tip va avea loc īn weekendul 11-12 februarie, cānd DigiSport va transmite prima etapă a competiţiei GP2 Asia. |
Doamne' ajuta!!!
Am scapat de draq, numa' sa nu dam de tas-o :)! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning