![]() |
Re: Folia auto se autorizeaza si pentru geamurile fata?
depinde si cine te opreste
am avut si pe dacie folie, si cand am fost la tara, m-a oprit un politist comunist...am fost nevoit sa o dau jos ca imi lua talonul de unde fac si eu rost de ''acte''?..ca vreau sa pun iar folie la dacie, dar n-am 4-5 mil sa dau pe omologata... |
Quote:
|
Folie e buna in felul ei dar are si dezavantaje:noaptea la parcari e rupere trebuie deschis geamul ca sa vezi ce si cum faci,am vazut la cineva care si-a adus din afara o masinuta foliata acolo(pe geam) negre negre ca nu vedeai din afara deloc da din masina zici ca nici nu aveai folie pe ea si la RAR nici nu l-au intrebat de folie si alte prostii si nici in trafic
|
ai dreptate cu parcarile.....e rupere daca nu esti atent........intradevar am dat geamul jos sau chiar am deschis usa in anumite situatzii.....da te obishnuiesti ....::D:D
|
Quote:
am tot incercat sa sun dar are telefonul inchis :| |
L-o fi luat DNA-ul...:lol:
|
se poate pune folie si pe fata , eu vreau sa pun pe masina folie pe fata de 75% transparenta . tot ce va trebuie este un print cu pagina asta http://www.rarom.ro/RO/article--Foli...muri--203.html si autorizatia de la service ul acreditat . orice v-ar opri pentru folii le aratati frumos si mergeti mai departe.
|
Salut. Am pus folie pe fata LLumar , transparenta 73% , se completeaza in 3exemplare un certificat in care scrie nr inmatriculare, nr sasiu , tip/model masina , tip folie si transparenta . 1 exemplar ramane la service, 1 la beneficiarul lucrarii si 1 pleaca la rar. este valabil doar in original cu stampila si semnatura . mi se pare foarte practic , chiar daca din punct de vedere estetic nu te da pe spate dar garantez 100% ca e foarte placut sa conduci , nu te mai bronzezi la drum lung . la mine a costat 300ron si a durat 4 ore .
urmeaza sa imi pun pe parbriz o folie speciala (nelegala) cu transparenta 90% dar care protejeaza geamul de zgarieturi , pietricele si ofera protectie impotriva razelor solare .(se aplica pe exterior dintr-o singura bucata si este invizibila daca nu stii ca e folie aplicata) |
chestia asta pt parbriz este intersanta ....sa ma anunti dupa ce o pui ...poate ceva poze ...as fi interesat si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning