![]() |
Re: Astra G Black Beauty
Pana pe 1 mai as vrea sa strang banuti sa ii fac o remapare, sa o duc la 126HP, sa ii schimb finala cu ceva DTM Style si poate sa ii fac stopurile fumurii sau sa le schimb cu unele originale de Astra G :D
|
3 Attachment(s)
Masina azi primeste numere de PH :D
Si a primit si cateva poze mai profi :P |
superb...ultima poza este marfa:)
|
Merci, merci :P
Mi-ar placea sa mai am bani sa fac modificari la ea :( Dar uite ca nu e chiar asa de usor, am atatea planuri pentru ea, incat visez seara de seara cu ochii deschisi! |
Simpatica masina. Incet incet se face :)
|
Incet.. Incet, acuma caut sa vad cum o incropesc de ceva muzica :D
Pun la bataie un telefon :)) |
:)) telefon dala jmecher cu mp3 ... sau din acela cu blutuf:) BAFTA sa o vedem si cu lautari cu bajii
|
Quote:
am incercat si eu sa schimb ledurile dar degeaba le schimbi, deoarece orice led ai pune sub cifre, o sa lumineze tot galben... asa e chenarul facut la corsa si la astra... am incercat in 3 locuri diferite, dar nu am reusit pana nu am schimat masina :D arata bine, dar plange dupa jante si dupa alte stopuri... bafta in continuare cu masina... |
Quote:
Asa este...degeaba schimbi ledurile la ceasuri sau bord..daca nu indepartezi si filtrul care da culoarea "orange". Va duceti frumusul pe club opel...va faceti cont, daca nu aveti si cititi tutorialul privind schimbarea culorii in bord;) |
Quote:
spune'ne tu ca sa nu pierdem timpul aiurea... macar pt cunostiinta generala ma intereseaza, ca faza am patit-o acum 2 ani... poate vede si proprietaru ce trebuie sa faca... |
Quote:
|
Quote:
|
Pai eu stiam de filtrul acela de o carca de timp :P
Sunt membru club opel si am citit tot ce se putea pe acolo. Da, masina plange dupa jenti si alte stopuri...toba sport si alte alea.. Dar si eu plang dupa bani :( |
man...esti rau...nu am zis ca nu ai stii tu...despre faza cu filtrul de lumina...
madutz2006 mi-a cerut sa ii spun si lui, sugerand ca nici tu nu ai stii... :)...dar lasand asta la o parte...pot sa iti spun ca treaba cu DINERO...este generala :(... |
Ce faci shefule ? Nu te-am mai vazut de mult timp. Zi-mi si mie, eventual pe PM daca stii de unde sa-mi iau o placuta de inmatriculare (cred k e tip C) pt. masina mea. Am o Alfa ro arata cam naspa cu nr. ala imens. THX. Apropo-s-o stapanesti sanatos ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning