![]() |
UPS :oops:
asa-i dk nu-l shtiam din cap si am inceput cu SARCI pi GOOGLI..primul venit..primul servit :twisted: |
Re: Am un Ford Granada
nu poti pune carb progresiv pe motor in V,numai sincronul poate asigura o cantitate egale de amestec ptr. toate 6 pistoanele.
daca te uiti,ai sa vezi ca,carbul e oblic pe V6,sa asigure aceiasi distanta fata de pistoanele din stanga cat si din dreapta,tocmai ptr. a...."sincroniza" admisia...daca ii pui progresiv,pana se deschide camera 2,pistoanele din stanga vor fi dezavantajate,tragand amestec mai tarziu,iar cand se dechide camera 2,cele din dreapta vor trage mai putintel amestec(32)decat cele din stanga(36). referitor la consum,avansul trebuie reglat ceas,bujiile si fishele sa fie fresh si cauta un nea meseriashu' care stie ceva despre carburi sincron(este o firma in Brasov care regleaza carburi) V6-le meu mi-a luat 13-14% in exterior din cauza ca era prost reglat avansul si din cauza bujiilor mergea cand in 4 cand in 6.Dupa ce l-am pus pe un motor bine reglat,a luat 9,5-10, in oras.... |
Quote:
|
sal. mai are cineva un carburator sincron 3x/3x ( 34 sau 36 38) ca as vrea sa il iau eu
|
Quote:
YM: [email protected] |
Quote:
u ce vrei de fapt? pt ce masina/motor? |
Eu am avut un ford taunus 20mts ; 6v; i-am redus consumul cu un carburtor solex de la lada 1200, acelas carburator la pus un amic pe un ford granada break, reduce consumul , dar ii ia si din putere, secretul carburatorului de lada 1200 este sa fie bine reglat. Succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning