Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Am un Ford Granada (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/11720-ford-granada.html)

florin_cars 29-01-06 23:07

UPS :oops:

asa-i dk nu-l shtiam din cap si am inceput cu SARCI pi GOOGLI..primul venit..primul servit :twisted:

codrin44 07-03-06 05:26

Re: Am un Ford Granada

nu poti pune carb progresiv pe motor in V,numai sincronul poate asigura o cantitate egale de amestec ptr. toate 6 pistoanele.
daca te uiti,ai sa vezi ca,carbul e oblic pe V6,sa asigure aceiasi distanta fata de pistoanele din stanga cat si din dreapta,tocmai ptr. a...."sincroniza" admisia...daca ii pui progresiv,pana se deschide camera 2,pistoanele din stanga vor fi dezavantajate,tragand amestec mai tarziu,iar cand se dechide camera 2,cele din dreapta vor trage mai putintel amestec(32)decat cele din stanga(36).
referitor la consum,avansul trebuie reglat ceas,bujiile si fishele sa fie fresh si cauta un nea meseriashu' care stie ceva despre carburi sincron(este o firma in Brasov care regleaza carburi)
V6-le meu mi-a luat 13-14% in exterior din cauza ca era prost reglat avansul si din cauza bujiilor mergea cand in 4 cand in 6.Dupa ce l-am pus pe un motor bine reglat,a luat 9,5-10, in oras....

emilcaprar 02-06-06 23:11

Quote:

Originally Posted by sergiu_sergiu
Salut tuturor.Am si eu o problema:masina mea un ford granada din 80 imi face numai figuri consuma mult nu pleaca la cheie ma rog de ea si nu-mi aduce nici o bucurie.I-am facut etansarea la motor cu exceptia chiuloaselor intradevar nu mai pierde ulei dar tot consuma emorm cca. 20% ce ma fac?mi sa zis sa i fac segmentarea sau sa-i schimb carburatorul care varianta ar fi mai buna.Si inca ceva cine are de vanzare niste geamuri de faruri pt ea?decat geamurile.Ms

Eu am o granada din 77 problema cu consumul am rezolvat-o dupa ce am reglat carburatorul. Iar bucurii o sa ai destule ptr. ca sunt masini extraordinare.Depinde cat i-ti place tie masina.

madmaxtata 28-06-06 02:12

sal. mai are cineva un carburator sincron 3x/3x ( 34 sau 36 38) ca as vrea sa il iau eu

just_a_mapetz 28-06-07 17:14

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 332290)
nu poti pune carb progresiv pe motor in V,numai sincronul poate asigura o cantitate egale de amestec ptr. toate 6 pistoanele.
daca te uiti,ai sa vezi ca,carbul e oblic pe V6,sa asigure aceiasi distanta fata de pistoanele din stanga cat si din dreapta,tocmai ptr. a...."sincroniza" admisia...daca ii pui progresiv,pana se deschide camera 2,pistoanele din stanga vor fi dezavantajate,tragand amestec mai tarziu,iar cand se dechide camera 2,cele din dreapta vor trage mai putintel amestec(32)decat cele din stanga(36).
referitor la consum,avansul trebuie reglat ceas,bujiile si fishele sa fie fresh si cauta un nea meseriashu' care stie ceva despre carburi sincron(este o firma in Brasov care regleaza carburi)
V6-le meu mi-a luat 13-14% in exterior din cauza ca era prost reglat avansul si din cauza bujiilor mergea cand in 4 cand in 6.Dupa ce l-am pus pe un motor bine reglat,a luat 9,5-10, in oras....

sal imi trm si mie nish poze cu capri tau::D plzzzzz
YM: [email protected]

florin_cars 07-06-08 13:11

Quote:

Originally Posted by madmaxtata (Post 463661)
sal. mai are cineva un carburator sincron 3x/3x ( 34 sau 36 38) ca as vrea sa il iau eu

sincroanele sunt 32, 35, 38, 40.... 34/36 sunt progresive:-P

u ce vrei de fapt? pt ce masina/motor?

lupascristian 04-03-11 11:23

Eu am avut un ford taunus 20mts ; 6v; i-am redus consumul cu un carburtor solex de la lada 1200, acelas carburator la pus un amic pe un ford granada break, reduce consumul , dar ii ia si din putere, secretul carburatorului de lada 1200 este sa fie bine reglat. Succes

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning