![]() |
Re: '00 - Integra DC2 Type-R- 1.8 VTEC (B18C) - NEW TOPIC - PICS !!!
Super faina Integra asta R. Modelul asta mi se pare mai frumos decat neagra . Banuiesc ca si merge precum arata. Succes cu ea si numai bine
|
Re: '00 - Integra DC2 Type-R- 1.8 VTEC (B18C) - NEW TOPIC - PICS !!!
Quote:
|
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW TOPIC - PICS !!!
modelul asta de integra e superb. arata senzational. sa ai parte dea ea si fara incidente neplacute.
|
felicitari pt noua achizitie si mult noroc,super tare masina
|
foarte curata masina,felicitari ;) sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea cel putin cum ai avut de cea neagra.ai lsd cumva?
doua lucruri de remarcat: jantele,dupa cum ai spus si tu,daca ai putea face rost de ceva in genul de pe aia neagra, si bara spate pare ca nu e in continuarea spoilerului fata si pragurilor. sa ai spor |
Am ramas :shock::blink: Felicitari omule, in sfarsit ti-ai indeplinit visul;) masina este 8) sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri din plin de ea si transmite-i Andreei "Felicitari" din partea mea pt alegerea facuta ;) :peace:
|
Multumesc baietii :D
@adu89: da masina are LSD iar FD este de 4.7. Bara spate e standard si de aceea nu vine in continuarea buzei, pragurilor. Deocamdata va ramane asa din punct de vedere estetic ;) @fasso: Mersi omu, da cinste ei, dar din pacate am prins-o in fapt :lol: |
bulaaaan....:D whaaaat's upppp???8)
felicitari man! abia astept sa ma dai o tura cu ea! ma bucur ca ai gasit ce ai vrut chiar daca e alba, oricum ti-am zis ca alba arata super bine!sa ai parte de ea omule,fara incidente neplacute. |
JDM...Integra....Alba.... Sunt convins ca esti in al 9lea cer! Sa o stapanesti sanatos! Cox fara probleme iti dorim! Si sa o aduci si prin RO sa salivam si noi restul Hondaholicilor la ea ..Numai bine!
|
Quote:
@dragos1989: Masina va ajunge si in Ro dar cand numai D-zeu stie. |
felicitari yula....stiu ca o visezi de multa vreme! mult noroc in continuare! aaaah..and btw bag-o in garaj, sa nu o lasi pe afara!
|
Congrats pt masina
astept revansa cu noile jucarii pe pista de drag ;) |
yes yes yes...
congrats :) |
asa da tati ... Yula revine in fortza ... si ce mai fortza ... a tacut, a tacut, n-a mai zis nimik si uite cu ce ne da peste ochi ...
felicitari pt o asa bijuterie, sa te bucuri de ea si sa faci ceva frumos cu ea ... |
@wob: ne vedem pe track de data asta
@fanete, rookie, milad: thanks lads :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning