![]() |
Re: Machete in lucru - stefanUTzZzu`
Stiu . Si mie imi place .
Curand poze cu vopseaua ! Mai am de dat 1-2 straturi |
ai dat cu grund inainte?
|
nu , pt ca faceam prea gros stratul de vopsea si isi pierdea din detalii
|
7 Attachment(s)
Am promis poze cu vopseaua ! :"> Uite-o : + Macheta unui prieten [Ford Starliner 1960]
|
Frumos Ford.Scuzati daca e offtopic dar imi spuneti cum se fac boxele din baterii??
|
10 Attachment(s)
Quote:
Azi nu am fost la scoala:lol: , dar m-am ocupat de macheta .. Si ? AM TERMINAT-O :D8) .. Curand o sa-mi mai cumpar o macheta , si ma apuc si de ea .. Vreau un BodyKit :oops: Poze : :twisted: |
ce bine ti a iesit........am si eu starliner dar pe culoareroz mat.......se pare ca si fara gruns iese.....succes la colectionat si tunarit
|
Nu spun ca trebuie facute din baterii dar as vrea sa cunosc toate optiunile.Daca cineva imi poate explica il rog foarte mult sa o faca.:help:
|
daca cunosti un strungar....du-te la el si vorbeste cu el...ii explici si gata....
|
per ansamblu a iesit binisor , dar mai trebuie finisata :) :D
|
Jeep-ul intra iar la modificat .. Alta culoare , Clean look , aripi umflate , LCD-uri si mai multe " woofere " si niste NOS :D . O sa pun poze cu modificarile aduse
|
suna interesant...asteptam pozele:) bafta cu proiectul
|
3 Attachment(s)
- Daca stie cineva cum pot face niste LCD-uri va rog postati .. Stric si telefoane :oops: numai sa imi iasa ceva :rolleyes2
..Poze noi : -Clean look [spate] :twisted: -Aripi :lol: Arata destul de bine :D |
La LCD nu cred ca e neaparata nevoie sa strici telefoane.O idee ar fi sa tai plastic de la o carcasa de CD din aia subtire pe care lipesti o imagine.Daca vrei luciu poti pune deasupra plastic de la carcasa mechetei(cei de aici il folosesc la fabricarea farurilor, parbrizurilor etc.)sau tot carcasa de CD dar transparenta si fara zgarieturi desigur.Daca e ceva ilogic aici va rog sa ma corectati.
|
5 Attachment(s)
Cum pot sa fac o culoare perlata ?
Niste poze iar .. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning