![]() |
Quote:
in CNR cred ca ash alege un 306 Kit car... pentru un incepator e numai bun |
aici era vorba de puterea motoarelor si de lux...nu de pretzuri...daca e sa o luam ashea...cu banii de pe un brabus intrii in afaceri...
oricum...vreau sa stiu daca ait vazut in romania vre`unul... eu personal am vazut unu negru facut dintr`un S320 si era inmatriculat in romania... partea...hmm..interesanta...era ca era condus de niste arabi... :) |
yo nu am vazt pe viu.....
da am vazt SL 55 AMG nou... |
e altceva AMG`ul...le vezi mai des...pentru ca nu sint ashea scumpe...
in un BRABUS nu se intalneste ashea des... |
Branus
e drept ca sunt mai dese... AMG am vazt shi modele mai vechi.. da brabus... nici noi nici vechi....
|
sunt destule brabus aici in germania am vazut si pot sa spun ca sunt misto lux pur :D :D :D
|
eap... e mare luxu in ele
da' nu sunt mare adept al luxului numa cand ma gandesc ca altzii ishi angajeaza altz oameni sa le conduca mshini... that's so fuckin lame! (parerea mea :) ) |
chiar ieri seara am vazut un s klasse 600 ala nou brabus cu sofer mosu si cu baba stateau in spate :D :D :D
|
da asa este dar majoritatea care au asa o masina merg eu cu ea :D :D :D
|
ce stupid......tre sa-ti lipseasca ceva sa-ti cumperi Brabus si sa ai sofer la el......vrei cu sofer, ia-ti o limuzina S-klasse......Brabus este despre performanta......deja un S normal este pur lux, cu tuning Brabus ii cresc substantial performantele
|
da mah..
da cu tuning creshte substantzial shi performantza la brabus, de ex uitate la SV12... eu nu ash da bani pe asha ceva! |
nici eu dar uita ca multi dau multi bani pe asa ceva
:D :D :D |
shoferi...
da' daca stau sa ma gandesc... cred ca mi-ar placea sa fiu shofer pe un brabus de vreo 600 de CP :twisted:
|
crezi ca mie nu miar placea??? :D :D :D
|
shoferi...
ce sa itzi placa? sa am angajezi pe mine ca shofeR? :lol: :lol: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning