![]() |
Ba s-a facut reclama. Chiar in partea de sfarsit, dupa premiere am fost mentionati destul de des si chiar mi s-a dat posibilitatea sa spun cateva cuvinte despre club.
|
A fost si prima cursa de sprint paralel la Suceava. Si a fost organizata in proportie de 80% de Crazy Drivers. Stiu ca au fost si defecte, dar speram ca data viitoare sa iasa mai bine.
Astept impresiile voastre. |
Felicitari!
Felicitari Crazy Drivers Suceava! si tuturor care au participat la organizarea evenimentului.
|
Multumiri de la Crazy Drivers Suceava
|
Pe la timisoara cand treceti ?:)) va duc cu scuteru hahahhaha
|
pe cand urmatoarea intalnire ?
|
Inca nu stim. Am inteles ca saptamana viitoare va fi o intalnire mare in Iasi. Astept si eu mai multe detalii.
|
just wait ....
|
Intalnire Crazy Drivers - 24.07.2005
Duminica 24.07 ora 15:00 intalnire Crazy Drivers in Iasi la Palatul Culturii
Va rugam sa veniti in numar cat mai mare. Invitatia este valabila pt toate filialele |
Cine mai merge din Suceava ?? Poate vin si eu !!!
|
Eu merg sigur.
Andrei spunea ca este posibil sa vina. Restul mai vedem. |
ne vedem la palat!
|
Daca nu intervine ceva pana atunci vin si eu.
|
sal
felicitari am auzit ca a iesit bine.. nu aveti si voi filme.. poze..? suntem curiosi membrii astia din buc si din alte zone :) .. pe viitor.. sper sa ne strangem toti... ca altfel.. degeaba mai suntem membrii... NU vrem sa fim doar cu Numele.. de fapt eu nu vreau.. restu nush ce are in cap..
|
pai si poze si filem sunt puse la curse oficiale. De asemenea, mai am eu ceva cd-uri cu poze.
Daca vrei spune si vedem cum le trimit. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning