![]() |
video very low cost ....degeaba masina in platou ..
doua camere inchiriate si o masina pt doua ore .. cred ca imi trag si eu video ...imi mai ramane si de un bilet de tramvai ..... |
video very low cost ....degeaba masina in platou ..
doua camere inchiriate si o masina pt doua ore .. cred ca imi trag si eu video ...imi mai ramane si de un bilet de tramvai ..... |
poate cineva sa puna aici videoclipul pls?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
Sincer mie nu-mi place cum a fost facuta melodia pt k baietii vb de de bani,masini,femei,adik despre viatza shi se trezeshte la un moment dat o adormita sa zica k ea e indragostita shi k vrea sa fie iubita. Parerea mea e aiurea facuta melodia textele sunt mishto nu am ce zice.Dar tot parazitii rules!!!
|
melodia imi place! videoclipul lasa de dorit ! poate mai tineti minte videoclipul cu n&d cand apareau masini,motociclete,o cursa ceva! ala mi sa parut mai interesant .... ! in fine fiecare cu ce poate dar eu tin sa cred ca baietii de la BUG MAFIA pot multe
|
frumos Cayenne`u d-lui Sota!! pacat de videoclip, in mashina s-a bagat apeox.50 mii euro!! macar trebuiau sa arate aceasta investie in interior mai ales,restilizarea cu nappa + alcantara, monitoarele LCD(7 park),dvd`ul shi sistemul audio!!! mashina este o bijuterie!! ma ashteptam la mai multe din parta Mafiei!!!!
|
nu le`au ajuns cei 15.000 de dolari de la Sisu si puia ca sa faca un videoclip..... !!!
GRASULE LUMEA TRE SA STIE CINE ESTI E FOAME DE BANI BAIETI ! Sisu si Puya - o mare familie ..... |
eu cand m-am referit ca am avea si noi bani de videoclip in ziua de azi nu am glumit = costul unui bilet de tramvai + o cola de jumate
doua camere inchiriate si doua pasarici care sa se miste maxim 15 minute atat ... |
Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)
|
Re:
Quote:
doar un Cayenne care zici ca`i stock(in sensul ca abea se vede ca e modificat and shit) ... si nishte chestii pe care scrie lincoln...nu`ti dai seama ce sunt :) ... dupa cum spunea cineva mai jos..o masina in care s`au bagat o gramada de bani...si ei nu fac altceva decat sa se sprijine de ea...LAME!!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
omule...yo nu te inteleg :)
mai intai spui ca e super tare...dupa care spui ca mai bine il faceau pe strada si tot asa... MAKE UP YOUR MIND!! si inca ceva...invatza sa scrii coerent...ca m`am chinuit 10min sa inteleg ce ai vrut sa zici :) ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning