Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   B.U.G Mafia - Viata Noastra (CLIP) sambata 14.01.06 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/11681-mafia-viata-noastra-clip-sambata-14-01-06-a.html)

sil4tuning 03-02-06 08:31

video very low cost ....degeaba masina in platou ..
doua camere inchiriate si o masina pt doua ore ..
cred ca imi trag si eu video ...imi mai ramane si de un bilet de tramvai .....

sil4tuning 03-02-06 08:31

video very low cost ....degeaba masina in platou ..
doua camere inchiriate si o masina pt doua ore ..
cred ca imi trag si eu video ...imi mai ramane si de un bilet de tramvai .....

DJ-24-ALN 05-02-06 11:18

poate cineva sa puna aici videoclipul pls?

sil4tuning 05-02-06 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ-24-ALN\"
poate cineva sa puna aici videoclipul pls?

abia maine dimineata eu ..asta in caz ca nu se gaseste careva pana atunci :wink:

Alfa_band 05-02-06 19:27

1 Attachment(s)
:twisted:

MaTzA 06-02-06 13:17

Sincer mie nu-mi place cum a fost facuta melodia pt k baietii vb de de bani,masini,femei,adik despre viatza shi se trezeshte la un moment dat o adormita sa zica k ea e indragostita shi k vrea sa fie iubita. Parerea mea e aiurea facuta melodia textele sunt mishto nu am ce zice.Dar tot parazitii rules!!!

Eugen_TL 07-02-06 19:35

melodia imi place! videoclipul lasa de dorit ! poate mai tineti minte videoclipul cu n&d cand apareau masini,motociclete,o cursa ceva! ala mi sa parut mai interesant .... ! in fine fiecare cu ce poate dar eu tin sa cred ca baietii de la BUG MAFIA pot multe

kraven_4_all 08-02-06 10:18

frumos Cayenne`u d-lui Sota!! pacat de videoclip, in mashina s-a bagat apeox.50 mii euro!! macar trebuiau sa arate aceasta investie in interior mai ales,restilizarea cu nappa + alcantara, monitoarele LCD(7 park),dvd`ul shi sistemul audio!!! mashina este o bijuterie!! ma ashteptam la mai multe din parta Mafiei!!!!

GolfuletzS 08-02-06 12:50

nu le`au ajuns cei 15.000 de dolari de la Sisu si puia ca sa faca un videoclip..... !!!

GRASULE LUMEA TRE SA STIE CINE ESTI

E FOAME DE BANI BAIETI !

Sisu si Puya - o mare familie .....

sil4tuning 08-02-06 19:34

eu cand m-am referit ca am avea si noi bani de videoclip in ziua de azi nu am glumit = costul unui bilet de tramvai + o cola de jumate
doua camere inchiriate si doua pasarici care sa se miste maxim 15 minute
atat ...

TND--TEAM 09-02-06 17:16

Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)

blowwind 09-02-06 17:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
Ce sa mai videoclipul este bestial este marca Bug Mafia ,si asa o a fost o sa fie cei care sunt fani parazitii sau....etc o sa critice pe ceilalti 8)

nu stiu ce vezi tu asa de interesant la videoclipul ala...inafara de tipele alea care danseaza pe acolo yo nu vad nimix...
doar un Cayenne care zici ca`i stock(in sensul ca abea se vede ca e modificat and shit) ... si nishte chestii pe care scrie lincoln...nu`ti dai seama ce sunt :) ...
dupa cum spunea cineva mai jos..o masina in care s`au bagat o gramada de bani...si ei nu fac altceva decat sa se sprijine de ea...LAME!!!!

TND--TEAM 09-02-06 20:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

nu stiu ce vezi tu asa de interesant la videoclipul ala...inafara de tipele alea care danseaza pe acolo yo nu vad nimix...
doar un Cayenne care zici ca`i stock(in sensul ca abea se vede ca e modificat and shit) ... si nishte chestii pe care scrie lincoln...nu`ti dai seama ce sunt :) ...
dupa cum spunea cineva mai jos..o masina in care s`au bagat o gramada de bani...si ei nu fac altceva decat sa se sprijine de ea...LAME!!!!

poate ca daca ar fi bani mai multi s-ar face la stadardele euro dar si in Romania daca se face un videoclip dupa o ideee extra se poate cu unul facut afara :roll: cred ca se putea videoclipul in strada in cartier ca asta reprezinta ei Nu ? cum a fost dupa blocuri , o lume nebuna , etc :P

TND--TEAM 09-02-06 20:54

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

poate ca daca ar fi bani mai multi s-ar face la stadardele euro dar si in Romania daca se face un videoclip dupa o ideee extra se poate compara cu unul facut afara :roll: cred ca se putea filma videoclipul in strada in cartier ca asta reprezinta ei, Nu ? cum a fost dupa blocuri , o lume nebuna , etc :P

blowwind 09-02-06 20:56

omule...yo nu te inteleg :)
mai intai spui ca e super tare...dupa care spui ca mai bine il faceau pe strada si tot asa... MAKE UP YOUR MIND!! si inca ceva...invatza sa scrii coerent...ca m`am chinuit 10min sa inteleg ce ai vrut sa zici :) ...

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning