![]() |
Re: Mini Morris 1968
Frumoasa buburuza... asteptam poze cu ea restaurata
|
cred ca abia pe la toamna o sa fie gata masina
|
felicitari pentru proiect ;)
|
e o bijuterie si asa in starea in care e acum...cand vad masina imi amintesc de mr.bean:))
|
Supermasina! Abia astept sa vad poze post-restaurare, asta in caz ca vrei sa postezi:D
|
chiar acum am venit de la service, s-au apucat baietii de demontat! saptamana viitoare sau daca nu in 2 saptamani voi avea necesarul de piese si voi da comanda in anglia!
|
3 Attachment(s)
aici pozele
|
In ce stadiu ai ajuns cu bestiuta? :)
|
tot vad una rosu - visinie in fata pe la Scoala Centrala in jurul orei 16.00, e o mamica ce isi ia fica de la ore ;) e f bine intretinuta buburuza
|
salut! am bagat mini-ul in garaj cu ideea sa ma apuc de ea.dar cand am constat cate are:shock:...
-instalatie electrica praf -placute fata -motorul vraiste -interiorul am inceput cu motrul,il dau jos de pe masina pt a il curata. o sa vin si cu pozele din timpul lucrarii. astept indeei si sugestii mai ales in privinta procurarii de piese pt ea.eventual si un manual de reparatie daca stie cineva. va multumesc. |
s-au strans banii de piese, saptamana asta plec in anglia cu masina sa le aduc personal! de acum urmeaza lucrul efectiv la masina si progresele.
|
Super tare.:D Poate reusesti sa pui poze pe parcursul etapei de restaurare.:D
|
incerc, de fapt sper ca baietii de la service sa faca poze, fink ar fi cam dificil pt mine sa tot fac naveta iasi-roman
primele poze vor fi cu piesele noi cand le voi aduce din anglia |
Te inteleg.:-)
|
2 Attachment(s)
vreau o parere de-a voastra: ce culoare sa fie masina????
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning