![]() |
Quote:
|
Quote:
|
eu te-am intrebat! :twisted:
|
Cum draqu mah sa pui oamenii in V ca eu tot nu-mi dau seama... :roll:
|
mai \\astia sunt oameni da... in pozitia asta stau randu de oameni....
-----in mijloc e traseul---- / iar oameni ca toti oameni sa vada.... intelegi? V |
Quote:
|
sa speram ca nu va fi nevoie :D :D :lol:
|
...glumeam doamne fereste sa se intample vre-un accident ..k dupa ce k ne stau toti in cap ...asta ar mai trebui k ne interzic de tot!! :peace:
|
ete kk.... care sunt sansele sa se intample asa ceva ma... hai sa fim seriosi.... si oricum e mult mai bine in V ... siguranta mai mare... etc. :) forumistilor in caz ca o sa stam sa-i pazim pe aia... va dati seama ca suntem primi care zboara pe capote :) :) noi sau jandarmii...... :) :) :)
DOAMNE FERESTE.... :) :) |
...Cine vine ??....
..eu sunt 100% acolo ..nu conteaza pretul ..eu tot o sa fiu acolo !! :peace: ..sunt mort de somn !!..v-am lasat !! Noapte Buna! |
Quote:
|
sa zicem ca la start distanta dintre pers din stanga si dreapta e de 10 metri si cu cat se avanseaza spre finish distanta dintre pers se mareste.
unde viteza e mai mare au mai mult loc |
Atata timp cat nu noi organizam si organizatorii nu citesc aici, degeaba vorbim noi.
Cum o fi, o fi... :roll: |
Cum ne-am obisnuit in ultimul timp .. NOI X-team CONSTANTA vom fi acolo.. :twisted: 8) :) :D .... si fratilor nu il mai lasa-ti pe MARLANUL ala cu KWX sa se dea la lasa A ca are mai mult de 90 de cp.. .. a-ti vazut dora ca la venus sa dat cu ala cu 307 la clasa B si i-a cam dat rusinik
|
Mosule, daca esti tare, sau cineva de la A din X-Team e tare, sa se dea nene cu el... Asta este, ce sa-i faci... Omul a muncit si teoretic, motorul de pe masina lui are numai 90 cp...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning