![]() |
Re: Machete in lucru - graffik4life
da....dar poti da gauri....si iese ok....adica,iei un cutit si infingi in aerisire...si gata....bafta
|
Capota si plafonul sunt negru mat?
A iesit destul de bine, sunt niste zone in care eu as fi procedat altfel, dar per ansamblu e ok. Imi place ideea. |
Quote:
inceraca ceva mai subtire Quote:
bravo! Quote:
Quote:
vopseste bandourile laterale! arata foarte frumos acum Golf-ul...imi place combinatia! |
Quote:
|
in postu 12, ai poze cu interioru ... la poza din mijloc, observ ca tetierele spate sunt diferite ...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Next project: VW New beetle cup 1999 1/24 bburago italy..
modificari pana in prezente: - infundat semnalizarile si aerisiri spate - indepartat decaluri - indepartata vopseaua - 1-2 straturi de filler modificari pe viitor: - mocheta interior - detalii motor - jante noi - scaune interior - vopsea ( ca beetleul din poze ) etc. Per total doresc sa realizez beetle-ul din imagini:rolleyes2:rolleyes2 p.s. poze mai tarziu sau maine.. ca acum macheta este la uscat8) |
Daca asa vrei fa-l...
Totusi mie mi se pare total.... scarbos... .asa lasat si cu jantele alea din alt film Scuze daca te simti lezat. |
ar fi misto sa iti iasa ca in poza
|
Sincer, mie nu imi place! Si pe o macheta 1/24 o sa arate tare ciudat ... :(
|
4 Attachment(s)
DS: fiecare cu gusturile lui;)
a!3x: eu sper sa-mi iasa ca in poza.. cred ca a inceput sa semene:???: poze cu beetle-ul uscat..:rolleyes2:rolleyes2 |
e foarte frumos !!! Nu te-ai gandit sa ii faci si un eleron?
|
3 Attachment(s)
a inceput sa semene.. mai trebuie vopsit plafonul negru si gata caroseria..
|
asaaaaa!!!bravo,vopseaua e perfecta,din cate vad eu!!bafta...va iesi un proiect super;)
|
uauuuuu super tare chiar seamana nu mai trebuie decat plafonul negru si niste tobe si un eleron o sa semene perfect
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning