![]() |
Re: Kadett sedan 2.0 SFI Dj 06 MAZ
Foarte frumoasa masina... :)
|
14 Attachment(s)
|
Respect pentru munca depusa ... arata bine sedanul!
|
Foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos in continuare.Sunt cam rare aceste sedan-uri.............felicitari.Pe la motor ce vrei sa ii faci in afara de evacuare?Bafta multa in continuare
|
Sa fim seriosi....masina e urata rau.....e pur si simplu un cielo cu bord electronic si vopsita bicolor :P. Pt proprietar...ceva modificari la motor? Cum se face ca ai batut pisica aia? Ai gpl pe ea? cat consuma? cat baga?
|
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ
looool felicitari de la ploiesti :P
|
Quote:
asa... la motor ....deocamdata e foarte urgenta evacuarea ca nu imi mai face fatza ...in plan am urmatoarele care sunt programate pana la vara: admisie,serpi,ambreaj,o pompa de benzina cu debit marit,un regulator de presiune,etc..chestii minore ca sa pot sa o resoftez si sa scot ceva din ea planuri mari pt viitor o cutie f28,axe sport,interne...chesti mai costisitoare din pacate ca toata lumea sunt afectat de criza si trebuie sa mai astept oricum anu acesta in prim plan este motorul mentionez ca mai am in lucru inca un proiect cu un kadett in 5 usi pe care montez un c20ne care este masina fratelui ca de 1.4 nu ii place momentan motoru are schimbate injetoarele cu unele de let,volanta usurata,toate consumabilele si alte mici magarii care ajuta si ele in felu lor |
+ are sticker cu nike pe luneta ... deala mare ca ii da mai multi cai , ala mic nu ii da asa multi
l`a facut pe mht ca a ratat ala 1`a :))))))))))) bahta pralea , adu odata kadetu ala sa ii facem transplantu !!! |
Quote:
|
nu merg injectoare de let :p ca nu ai cum sa te joci in gestiune o satzi ceara multa benzina si aer :P
|
Quote:
Ma boby, volanta ca volanta da ia spune tu la baietzi de unde ai admisia aia si ce bani ai dat pe ea...hmmmm... |
Nu stiu nimic de admisie....pe mine dune m-a sunat in sambata aia :)). De asta suntem opelisti.....sa ne ajutam intre noi....cu toate ca eu banui ca masina ta e cielo cu bord electronic :))). Hai nu te supara ca si pe mine m-a stresat unu vreo doua luni cu fraza asta.
|
mult respect pt masina si pt munca depusaa!
bafta in continuare cu eaa! |
va multumesc pentru aprecieri!!!
|
Arata de milioane masina...
Singurul lucru care nu imi place...este imbinarea farului cu bara; si chiar nu vreau sa crezi ca nu apreciez...si ca sunt carcotas. Respect ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning