![]() |
ma.. normal asa ar trebui.. pentru ca nu apuci nici macar sa-tzi consumi benzina :D si ar fi pacat..
Dar totusi pe voi cei care participatzi .. adca vretzi cu adevarat sa va conometratzi punetzi un om de-al vostru sa va ia timpu.. ii datzi o scula-n mana si cu asta basta.. :D sau sa stea la final langa tipu care ia timpu si sa-l intrebe.. :) si asa aflatzi si voi care va este timpu pe 400 m sau pe 1000 :D RESPEKT! |
De ce sa-i dam scula mah ??? Nu are scula lui ??? :P :P :P
Fratzilor, degeaba venim noi cu idei ca LR fac cum vor ei. Asa a fost si pana acum. Nu avem ce face. |
asa e vali... :( asta e ... oricum buna ideea lui bossuletz ... asa sa faceti ca sa fitzi siguri facem asa... 1 tip cu o foaie... si un pix... un tip cu un mobil cu cronometru sau un cronometru... unul cu un binoclu :) si unul la start ... cand a ridicat ala de la finish mana... ala cu bincolu zice gata... ala opreste cronometru ... zice timpul .. ala cu foaia noteaza :) ce e asa greu :) , peace (am eu binoclu :P ) ma ofer sa fuck chestia asta :)
|
se aduc cricouri pe baneasa?
|
eu mi-as lua din prima zi cand se da drumu la bilete unu
n-as vrea sa ratez cursa asta din baneasa ca presimt ca o sa fie ceva super :twisted: |
Am fost azi in Cezar Boliac nr.9 si am aflat ca de fapt acolo e sediul Tomina. Mi-au spus ca nu stiu cand vor primi bilete. Dar oricum n-are rost sa te grabesti, kirilic, atat timp cat zoliat a spus ca vor fi bilete si pe aeroport in ziua respectiva. Si apropo, pana la urma cursa e pe 5 sau 6?
|
daca este pe 5 nu mai vin.. daca e pe 6 :) fac tot posibilul... :)
|
dar ce faci pe 5? ai treaba?(cati ani ai)?
|
dap.. am ceva treaba pe 5.. :) si nu pot sa plek din oras.. ;) (22 multzi nainte multzumesc :D)
|
cu placere :P imi place ca iti raspunzi singur :)
|
Cand draqu este etapa aia mah ???? 5,6... 12,13... CAND DRAQU ???
|
Hello everybody
Vreau si eu sa stiu, in caz ca merg si nu apuc sa ma dau si eu, imi da cineva banii inapoi, ca de la CJ sunt ceva Km pana la B. |
pina la urma...CIT E INSCRIEREA ???? :shock:
|
|
MERCI !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning