![]() |
felicitari... frumos... dar dak ai putea baga si nithe poze sa vedem exteriorul nou :wink:
Frumos Felicitari |
vai de capu meu! cand am vazut topicu nu am putut crede!! cat de tare! :D
cati cai putere are? |
Re:
Quote:
yknot---super motorizata nova ta, sa-ti traiasca.ma gandesc ce senzatie iti da cand calci pedala.-----------mult noroc mai departe |
masina e aceeasi cu aia de la bazar!! u ai cumparato sau??? te-ai razgandit si nu o mai vinzi?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: dacia nova 1.8 16v
bravo mai baiatule tine-o to asa sau la mai bine ....cat ai dat pe motorul de r19 ca m-ar interesa si pe mine....sau ce motor as putea sa pun pe o daica1310....si ce as putea sa pun pt a schimba prezoanele de 3 cu cele de 4 ..bine inteles nu cu flanse ca am auzit ca nu sunt sigure... si nu imi place sa risc.....
|
in privinta trecerii de la 3 la 4 prezoane pe berlina, vorbeste cu BogdanKWX, el a facut asa ceva, iar cu punerea unui 1.8 16v pe berlina.... e f dificil, mai bine renunti...
|
weekend-ul trecut am fost pana la craiova cu nova si mi-am disperat nevasta si soacra pe drum :D
|
Felicitari pt masina....am fost azi sa-mi fac ITP-ul la batrana 1300, le-am vazut p-acolo (era si dacia si renault-ul) si a-nceput sa-mi ploua-n gura....e de exceptie masina !
P.S: daca te gandesti vreodata s-o dai, anunta-ma...ca-mi vand la negru un rinichi si-un plaman si ti-o cumpar :)) ... |
e posibil sa vand nova... inca nu sunt hotarat
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning