Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Tesla Motors a prezentat presei a doua lor maşină, modelul S (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/116321-tesla-motors-prezentat-presei-doua-masina-modelul.html)

alpina 27-03-09 22:17

Re: Tesla Motors a prezentat presei a doua lor maşină, modelul S

chiar is curios cat curent "mananca" la o incarcare

best_fan 27-03-09 22:43

imi place foarte mult , un design frumos , (adevarul e ca este inspirat , cam din multe masini , dar merge pt ca a iesit o combinatie frumoasa ) , performante foarte bune pt ceva care func cu motor electric , autonomie , mi se pare cea mai mare de pana acum , spatiu interior generos , deci mergi cumpartat si pe post de masina de familie , da nu una mare sau cu nevoi mari , dar ea nu consuma carburant deci nu dai o graza de bani pe combustibil , consuma curent de la casa , iar intrebarea e urmatoare , nu cumva consuma curent echivalent indeajuns de mult ca da te sperii la facturare , sau consuma putin si da foarte mult

YoZ88 28-03-09 01:49

jante de SLR tot are :D

Theo7272 28-03-09 11:26

Fata Bate a Maserati Grand Turismo

marius3030 28-03-09 11:54

super design,super autonomie,iar pretul......ar merge cat de cat

daco_dac 28-03-09 14:48

se poate spune ca designul este mai mult decat inspirat de la maserati...ar putea pune badge-ul "maserati granturismo electric"

lucian1985 28-03-09 15:43

Arata foarte foarte bine. Va avea succes mare pe piata americana. Ma intreb totusi, in ce conditii ajungi la autonomia maxima garantata de producator ;) ? Oricum, sunt la inceput de drum, totul se va perfectiona, ca si masinile cu motor cu combustie interna pe care le conducem toti.....

molady11 28-03-09 17:50

Dak as avea banutii aia Sigur mi-as lua una .dar de al dracului mi-as pune un set calumea de esapament chiar dak nu iasa nimik din el

WILD_CAT 28-03-09 21:56

isi merita toti banii.......

criss_cars 29-03-09 10:19

Mi se pare inspirata din multe alte modele. Spatele/stopurile bat putin spre un Jaguar si fata putin spre Masserati. Parerea mea!

askhy 29-03-09 11:37

La cum arata si la ce performante are, nici nu mash gandi, as cumpara-o. Sa nu mai vorbim de carburant.......rup contractul cu Petrom si il refac la E-ON :D. glumeam. superba masina, si pentru o masina electrica are performante destul de bune

clausweb 29-03-09 11:43

E foarte frumoasa masina. Ce tare arata insertia aceea de albastru in faruri. Pretul pt buzunirarile noastre e cam mare.

Spark 29-03-09 13:25

o masina electrica, care si arata bine, are si performante, iar pretul e destul de acceptabil pentru ce ofera.
deci daca va mai progresa, asta e viitorul ;)
nota 10+

bogg 29-03-09 15:31

Quote:

Originally Posted by vladinho (Post 2189259)
pretul e bun ... fată de 300.000 cāt era roadster-ul.

300.000? Face concurenta lui Venturi Fetish? Pretul de baza a unei Tesla Roadster incepe de la 89.000 de euro si 99.000 versiunea Roadster Signature, care-i ceva mai dotata(,,mai dotata" insemnand cateva briz brizuri prin interior). Doar 250 de Tesla Roadster Signature vor fii disponibile pentru Europa.

johhny 29-03-09 16:36

Frumoasa masina.. Bordul chiar pare putin inspirat dupa audi.. modelul cu MMI.

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning