![]() |
loool dar e logic , TYE sunt de acord cu u... ce naiba ... crezi ca s-au dus la aeroport... bai vrem si noi aeroportul ... pe 29 sau pe 30.... cateva ore.. :) si aia au zis oke vi-l dam :) au cerut hotzii aia bani :P peace
|
Sper ca o sa fie pe 30 ... Pe 29 nu pot sa vin :(
|
:? Pentru participantzi e cam mult 500k dar pt. spectatori e ceva normal. Poate se va face ceva si macar acum (ca e aeroport) sa fie macar tinuta gloata sub control(nu ca la saturn)PAREREA MEA si sorry daca am suparat pe cineva 8)
|
Cat e biletul pt spectatori??
|
50.000 de lei.. :) o cola la 2 L :) merita
|
Tye, nu sunt batut in cap. Sigur Aeroportul Baneasa cere niste bani pt punerea la dispozitie a spatiului. Insa au mai fost curse legale pe Baneasa si nu a costat atata inscrierea si biletul. 50000 lei pt intrare e ok, insa 500000 lei pt inscriere, fata de 100-150.000 lei pana acu, este o diferenta foarte mare, si sunt sigur ca sunt in asentimentul multor forum-isti si doritori sa se inscrie.
Eu am dat exemplu un nr de participanti si public. si s-ar strange 50.000.000 lei. Insa numarul lor va fi ceva mai mare, iar suma stransa de asemenea... Sincer? Tare as fi curios sa stiu si eu dinamica sumelor din toata \"afacerea\" asta... Tot parerea mea. |
Eventual sa puna la dispozitie si soldul conturilor din banca si ultimul bilant contabil pentru fiecare participant si vizitator...
Cred ca mai trebuie sa evoluam de la mentalitatea de kibutz... NSL si LR sunt asociatii sportive private, iar la evenimentele lor se duce numai cine vrea ... n-am nici o legatura cu vreuna din asociatile mentionate mai sus... parerea mea... |
Dragul meu viperu,
Imi pare rau ca in loc sa fii mai pragmatic si suspicios in ceea ce priveste banii pe care unii-altii ti-i cer in schimbul unor servicii ce lasa de dorit, ai preferat sa ma iei la mishto. Treaba ta, e posibil ca tie sa-ti dea taticu 100 para pe zi sa-i spargi dupa bunul plac :?: , si de aici si dezinteresul pt diferite sume pe care le auzi. Insa gandeste-te ca noi, \"restul\", poate ne chinuim sa facem rost de 150.000 sa avem de benzina pt cateva zile :cry: , si normal ca 500.000 poate ni se par cam mult. Caci e chiar aproape juma de plin de benzina. Rog frumos sa fiu contrazis si de restul de pe forumul asta daca gresesc, si o sa fac Mea Culpa. Sau poate nu te prea duci pe la scoala ca sa iti fie usor sa calculezi 500000 x X + 50000x Y si ai vedea despre ce vorbim. Dar nu te deranja, lasa-i pe altii sa-si faca griji. Stii de ce mi-e ciuda? Ca pt 500000 lei de caciula nu o sa vedem nimic mai bun-frumos-distractiv-bine organizat dacat pana acum. O sa fie un fel de fraiereala-pe-la-spate. Unii o numesc \"Daca nu iti convine-nu veni\". Insa nu asa trebuie sa evolueze lucrurile. In domeniul curse legale eu unul astept de ceva timp sa se schimbe ceva cu adevarat. Si nimic. Ba mai rau. Evenimente ca la Saturn si taxe de concurs marite. Daca tie ti se pare ca sunt eu nebun, sa vedem ce zic si altii pe care-i rog sa-si spuna parerea sincera aici, pe forum. Daca si ei zic ca sunt nebun, atunci EU am o problema. Daca ei zic ca NU sunt nebun, atunci TU ai o problema. Alege. Respect pt adevaratii pasionati de curse! Parerea mea? Nu mai conteaza... :evil: |
Si eu sunt de aceasi parere... 500.000 inscrierea... prea mult... k sa nu mai punem la socoteala ca participantii tre sa puna si benzina pentru a participa si a veni pana acolo. 50 000 pt public e ok.. dar 500 000 inscrierea e cam tras de par. Inteleg 500 000 dak ar fi o super pista, protejata de toti privitorii care vor sa sara in fata masinilor, cu sistem de cronometrare si afisare a vitezei... atunci poate.
Dak stai si te gandesi.... si 50.000 aia o sa fie mult pt vizitator... k nu o sa aiba ce sa vada mare lucru... nu cred ca multi din cei care participau se vor mai inscrie la o astfel de suma... ramane de vazut. Pe mine ma tenta sa ma inscriu la etapa asta... dar la suma asta... nici nu ma mai gandesc. Pun benzina de banii astia, ma plimb prin Bucuresti si tot dau de 3-4 care sa accepte o provocare prin oras... :D Toate bune! |
:D
Stati un pic mah oameni buni dar cat de sigura este informatia cu 500.de mii !
Ca totusi este super mult frate ! Plus benzina pana acolo + benzina ce te tragi ajungi la vre un mililion! Acum stau si mah intreb oare nu so fi inteles gresit ! Imi pare rau ca numai am para pe tel sa dau un tel sa ne lamuim cu toti ! |
sigur asta e cauza chiria totusi e aeroport si poate vor baga paza calume nu jandarmeria care nu are motive sa se desfasoaretotul bine.
si daca ai microbu in sangeacum platesti oricat?la bani astia tre sa fie marfa. |
Am fost rugat de Vali sa postez urmatorul ANUNT: S-a amanat concursul de pe 30 pe 05.06.2004 din cauze
legate de traficul aerian.Seby |
sunt 2 parti ale anuntului: una buna si una rea
aia rea e ca s-a amanat concursu aia buna e ca nu e distanta asa mare intre date 5 zile desi nush pt un maniac de curse conteaza cateva zile in plus |
500 poate e putzin cam mult avetzi dreptate ... mi s-ar parea normal sa puna pt. noi spectatorii mai mult aka 100 k poate nu ar mai veni toate pirandele si intradevar pe aeroport e altceva decat la saturn e un mediu mai controlat da acum sa o dam in diverse k MadMax k pune 150 de benzina... hai ma ce naiba dak nu ai bani de benzina las-o k macane ... nu avem banii de benzina si avem pretentzia sa ne apucam de tuning si curse bla bla. mi se pare un pic tras de par.
|
Cum apare unul cu capu pe umeri cum vreti sa il decapitati .
Terminati-o cu \" bani de la taticu \" - daca sunt unii mai descurcareti sau mai norocosi asta nu inseamna ca nu apreziaza valoarea banului si ca au bani de la parinti . Daca NSL si LR nu se vor ridica la asteptarile voastre sigur vor fi taxati corespunzator . Parerea mea : 500.000 nu e asa de mult pentru tot ceea ce implica organizarea unui asemenea eveniment - nu mai faceti presupuneri inainte de a vedea rezulatul ; poate diferenta de pret se va vedea si in calitatea serviciilor oferite de aceasta data . |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning