![]() |
eu aveam treaba cu bacu nu cred ca ai dat de mine inainte de bac.. era ocupat pana peste cap sa mi`l rezolv :) oricum vad ca s`a rezolvar si atzi reusit sa`l aducetzi inapoi.. ma bucur ca a cazut tot pe mainele unui membru de incredere 4tuning. inca o data imi cer scuze
|
mI^cHeLLe si eu intram pe mirc knd eram in liceu...si stiam canalul...sincer mie nu mi se pare o idee proasta sa ne adunam pe mirc dar nu stiu catzi vor fi de acord si chiar o vor face atata tot...n-am vrut sa jignesc pe nimeni cu nimic...dak reushitzi ceva...putetzi conta si p mine...nu e nici o problema.
|
ok SUN ms ...
ESPinoza : am vb cu tine inainte de a pleca x-ul d p canal undeva in preajam bacului ..oricum nu mai conteaza ...mare rugaminte insa ..next time nu ne mai lasa \"cu fundu` in balta\" |
:lol:
i'm there... my nick is SALONTA :) io's ala de v'o dat chanu` inapoi cand l'o furat niste smecherasi:) :lol: :lol: |
Da multumim mult, nu am uitat acest lucru
|
Re: 4tuning si pe mIRC
<ESPinoza> vreau si eu acc aici
<mI^cHeLLe> asta depinde de tine ... <mI^cHeLLe> ca sa primesti ceva tre sa si oferi ceva in schimb nu ? <_RaZvY_> ce e asa putina lume pe aici? <ESPinoza> imi dai? <mI^cHeLLe> tocmai ti-am raspuns <mI^cHeLLe> _RaZvY_ pt ca nu s-a mai ocupat nimeni intens de treaba asta .. * ESPinoza has left #4tuning fff frumos din partea ta ....ESPinoza |
nu inteleg care e problema? pur si simplu am iesit. succes cu channu
|
Quote:
avea si mircul vrajeala lui la vremea lui.. lumea se retrage pe alte programe de chat.. YM, trillian, skype.. |
Nu cred k mai intra nimeni pe Mirc eu de cate ori l-am mai instalat am luat o gramada de virusi si nu are rost, exista MSG, exista forum pe mirc nu mai intra nimeni
|
nu iei virusi...daca nu dai click pe toate reclamele din privat...(asa cum e si cu paginile web)
e misto uneori pe mirc...alteori e plictiseala mare. lumea buna s-a retras pe yahoo, dar mai vin altii noi...asa ca...:) |
Am luat virusi fara sa fac nmk pe mirc.Doar l-am deschis atat.Nu-s chiar atat de batut in cap in cat sa dau pe reclamele de pe Mirc
|
imposibil!!!!
de unde ai download'at mirc'ul? |
Am downloadat de pe www.mirc.com
|
Mircu meu merge cam din 1995 nonstop :lol: sint pe canal, accesse ceva la membri?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning