Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   4tuning si pe mIRC (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/11626-4tuning-mirc.html)

ESPinoza 02-03-06 14:27

eu aveam treaba cu bacu nu cred ca ai dat de mine inainte de bac.. era ocupat pana peste cap sa mi`l rezolv :) oricum vad ca s`a rezolvar si atzi reusit sa`l aducetzi inapoi.. ma bucur ca a cazut tot pe mainele unui membru de incredere 4tuning. inca o data imi cer scuze

SUN 02-03-06 14:29

mI^cHeLLe si eu intram pe mirc knd eram in liceu...si stiam canalul...sincer mie nu mi se pare o idee proasta sa ne adunam pe mirc dar nu stiu catzi vor fi de acord si chiar o vor face atata tot...n-am vrut sa jignesc pe nimeni cu nimic...dak reushitzi ceva...putetzi conta si p mine...nu e nici o problema.

mI^cHeLLe 02-03-06 17:10

ok SUN ms ...
ESPinoza : am vb cu tine inainte de a pleca x-ul d p canal undeva in preajam bacului ..oricum nu mai conteaza ...mare rugaminte insa ..next time nu ne mai lasa \"cu fundu` in balta\"

valib 02-03-06 17:30

:lol:
i'm there...
my nick is SALONTA
:)
io's ala de v'o dat chanu` inapoi cand l'o furat niste smecherasi:)
:lol: :lol:

mI^cHeLLe 02-03-06 17:31

Da multumim mult, nu am uitat acest lucru

mI^cHeLLe 09-03-06 10:36

Re: 4tuning si pe mIRC

<ESPinoza> vreau si eu acc aici
<mI^cHeLLe> asta depinde de tine ...
<mI^cHeLLe> ca sa primesti ceva tre sa si oferi ceva in schimb nu ?
<_RaZvY_> ce e asa putina lume pe aici?
<ESPinoza> imi dai?
<mI^cHeLLe> tocmai ti-am raspuns
<mI^cHeLLe> _RaZvY_ pt ca nu s-a mai ocupat nimeni intens de treaba asta ..
* ESPinoza has left #4tuning

fff frumos din partea ta ....ESPinoza

ESPinoza 10-03-06 21:49

nu inteleg care e problema? pur si simplu am iesit. succes cu channu

WhiteRaven 20-04-06 14:53

Quote:

Originally Posted by Psycho
lol michele :) .... ce vremuri ...

bah io intru pe mirc cand nu am ce face si iau fetele la asl pls jpg nud avi mp3 txt gif doc .. etc ... dar intru dupa 1 - 2 noaptea :) .... si cand nu avetzi ce face lasatzi draq mircu` facetzi si voi o ceonferintza pe messenger :))

de fiecare data cand imi aduc aminte ca mai exista mircul si intru.. nu vad prea multe persoane pe acolo.. chir acum am verificat si sunt 13 -- max care l-am vazut eu c p.
avea si mircul vrajeala lui la vremea lui.. lumea se retrage pe alte programe de chat.. YM, trillian, skype..

MC Mate 21-04-06 13:50

Nu cred k mai intra nimeni pe Mirc eu de cate ori l-am mai instalat am luat o gramada de virusi si nu are rost, exista MSG, exista forum pe mirc nu mai intra nimeni

valib 21-04-06 15:27

nu iei virusi...daca nu dai click pe toate reclamele din privat...(asa cum e si cu paginile web)
e misto uneori pe mirc...alteori e plictiseala mare.
lumea buna s-a retras pe yahoo, dar mai vin altii noi...asa ca...:)

MC Mate 21-04-06 15:51

Am luat virusi fara sa fac nmk pe mirc.Doar l-am deschis atat.Nu-s chiar atat de batut in cap in cat sa dau pe reclamele de pe Mirc

valib 21-04-06 16:15

imposibil!!!!
de unde ai download'at mirc'ul?

MC Mate 22-04-06 23:40

Am downloadat de pe www.mirc.com

DAFTEK 23-04-06 00:39

Mircu meu merge cam din 1995 nonstop :lol: sint pe canal, accesse ceva la membri?

RA_2fast4u 26-04-06 18:23

Quote:

Originally Posted by DAFTEK
Mircu meu merge cam din 1995 nonstop :lol: sint pe canal, accesse ceva la membri?

ai de capu meu...mirc 8-> ce vremuri... prin a 7-a bagam la asl-uri de ma rupeam :lol: are rost sa il instalez mircul? e cineva pe acolo? nu am mai intrat cam de un an cand mai jucam trivia si cand ma plictiseam intram cu nume de fete de exemplu aleXXXandra17 sau raluca17X shi chestii deastea grele.... doamne ce tantalai is aia ma ce idei :-" daca vreti va povestesc odata implantari de pe acolo :D intre timp instalez mircul sa vedem =))

All times are GMT +2. The time now is 13:03.

- Copyright 2026 4Tuning