![]() |
Re: VW Multivan TH2 by TH Automobile
pfoai bestie...am mai vazut si de vanzare in germania un t4 cu motor v10 si ceva 500 cai
|
cam multa putere nu stiu daca e utila nu cred ca e o masina pentru circuit...si cu un t4 2.5 tdi de 150 cp mergi linistit pentru romania...
|
omg... :D motor de porsche... cum sa nu se incinga tobele alea :D
|
A dream come true...10+
|
Acum vreo 2-3 ani am vazut un reportaj la tv...era vorba de un vw transporter cu motor de porsche, scaune porsche si bord porsche...era criminal...imi place si asta :D
|
ideea si performantele sunt ok...dar nu prea isi arata puterea, cel putin nu cu evacuarile alea minuscule
|
Super tare,asta da familly car.Incredibil in ce hal se incing evacuarile alea!!!!
|
Ma gandesc cum ar fi sa stai la semafor si sa se uite figurantsii cu bani de "mertzan" de la taticu in sictir...si sa vad ce fata fac cand vad ce stie sa faca motorul.:lol:
|
sa treci pe langa un logan nu e mare realizare
sa treci pe langa un porsche pe autostrada pe la vreo 230 sa zicem si sa ii faci cu mana, aia pare o chestie data dracu |
pfoaiii.... super tare!
|
Masina perfecta :) Si loc pt catel si copii si distractie pentru Vater la volan ;)
|
WOW......WOW.......WOW.:shock:in viata mea nu am mai vazut asa tobe incinse
SUPER TARE FRATE |
Deci ajunge la 200 de km/h (numai 15 secunde) mai repede decat G-Power Typhoon (0 la 200 km/h în 18.4 secunde):shock:
|
:rolleyes2:rolleyes2 TAre:yikes::yikes::yikes::yikes::peace::peace::pea ce::peace::peace::peace:
|
wow..asa da! :shock:
ma gandesc numai la satisfactia oferita de masina atunci cand depasesti masini serioase, ai caror proprietari raman in imposibilitaea de a mai face ceva si la propriu si la figurat :lol: pt cine are banii aia de cheltuit...cred ca se merita! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning