Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Conceptul F-CELL Roadster de la Mercedes-Benz dezvăluit. Nu săriţi încă să criticaţi. (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/116103-conceptul-cell-roadster-mercedes-benz-dezvaluit-sariti-criticati.html)

Chucky bmw 26-03-09 12:57

Re: Conceptul F-CELL Roadster de la Mercedes-Benz dezvăluit. Nu săriţi încă să critic

Quote:

Originally Posted by YoZ88 (Post 2185060)
mai ieftin iesi daca iti iei bicicleta....probabil o sa coste o galagie de bani

bine spus :)) cu bicla...........si fugi si mai repede cu o bicicleta

ovydioo 26-03-09 13:02

Re: Conceptul F-CELL Roadster de la Mercedes-Benz dezvăluit. Nu săriţi încă să critic

un 10+ pt merc. cu un motor mai puternic si alte gume cred ca masina asta ar face furori pe strada la fel ca smartu' crossblade. arata extraordinar

B3ST 26-03-09 13:08

pierdere de timp parerea mea... si merge 25 km/h la drum drept.. Dar la vale' prinzi 100 .. acum ramane intrebarea daca are frane. si daca tot ne plimbam pe munti oare cu cati km/h urca? :lol:

Spark 26-03-09 13:35

interesant ... dar complet inutil.

danelu 26-03-09 14:24

mie unu mi se pare o idee super buna...si arata super tare...oricum va fi mega scump si va vi mai mult de fitze

david_makaidj 26-03-09 14:26

classic cu tehnologia viitorului...frumos

shu.lee 26-03-09 15:38

mai mult decat interesant, ce a putut sa le vina in cap ! e piesa de muzeu

Spark 26-03-09 15:44

la pariu ca daca nu avea semnul de mercedes in bot majoritatea ati fi sarit ca ce-i cu tampenia asta, dar asa toti o luati cu e piesa de muzeu si deosebit si din astea ...

COL_seby 26-03-09 15:55

Si chiar credeti ca are roti de "car cu boi"? Ideea e originala,dar nu este o masina de fuga.Multi se asteapta de la conceptele noi lansate sa aiba 500 + C.P. Dar pe viitor multe marci se vor "specializa" pe consum mic.

oMs^13 26-03-09 16:45

Interesanta ideea...dar parca ar fi nevoie de mai multa putere...adica macar 8 CP zic eu!

bytzu11 26-03-09 17:04

pai 25 km/h prinzi cu bike'ul rapid...de ce as da banii pe un carucior???si rotile alea...vai de ele...la primul damb mai serios sau la prima limitare de viteza...sunt praf!!!...si mai greu le mai centreaza cineva...sa fim seriosi...it's a joke!!!

marian_tgv 26-03-09 17:15

mai bine ii punea niste roti mai late..cu talon mai mare, 0% sanse sa vezi asa ceva prin Romania (daca s-ar produce vreodata ) cred k daca ar costa 1000 euro nu ar cumpara romanii :D poate doar de colectie...oricum, interesanta ideea,felicitari k a avut curajul de a face asa ceva

massacre88 26-03-09 17:24

foarte tare...sper doar sa nu-i cada lantul :)))

axxel4you 26-03-09 17:30

Eficienta maxima , desi cam mica viteza media in buc la viteza e 21 km/h.

allexutzzu 26-03-09 17:45

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2184933)
Zici ca e un caruciur pentru handicapati venit din viitor!:lol:

=))))))))))))))))))))))

aceeasi parere o am si eu...:lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning