Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Masina in videoclipul romanesc! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/116-masina-videoclipul-romanesc.html)

tekno 06-11-03 15:51

e un dj italian....
am incercat de 2 ori sa fac upload la Benny Benassi - Satisfaction (Club Mix).mp3 da nici cum nu am reushit... probabil din cauza ca am rata de transfer prea mica...

Gabi 06-11-03 18:19

Hey, guys. Era vorba de masina din videoclipu' romanesc :)

tekno 06-11-03 22:04

mkay... :D
mashini din videoclipuri romaneshti: Golful ! din Electric Brother - Furia ...adica golful ce a aparut shi in film.... cine shtie una alta despre el???

Insanity 02-12-03 02:03

Cea mai tare faza !

Da de manelistu ala care a dat dovada de o prostie crasa si caruia i-a facut unu videoclip ( si singurul din viata lui) cu un SLK decapotabil cand afara era o zapada de faceai tzurtzuri la OO el mergea cu masina decapotata .... cat de looser poti sa fi ?
Si ca sa se dea jmecher in prostia lui le-a filmat pe ciorile alea de la el din sat cu lastunul tras de magar.
Seen this ?
CAT DE PATETIC POTZI SA FI ?
Si mai era si cu una care avea fata de spalator de WC public in masina.
Hai sa vorbim de ABERATII ...

tekno 02-12-03 15:08

loooooooooooool :lol: :lol:
nu am vazut :D ce bine :D

da' totushi... nu shtie nime nimic de golfu din Furia?

Gabi 02-12-03 15:34

tekno: Golful alb, parca, nu? Dragutz, dar nu stiu nimic despre el :)

:lol:
Ce SLK si ce cai ? Despre ce videoclip e vorba si cine e \"interpretu'\" din el?

tekno 02-12-03 19:18

cooooooooooooooooooool
acum 10 min m-=am uitat in pro tv magazinu nou shi vinerea asta de la 8 e furia yeyeyeyeyeyeeeeeeee :))))))))))

ESPinoza 02-12-03 19:53

eu am vazut videoclipu cu slk`ul :) il conduce un tzigan .. masina era decapotata.. afara dita zapada.. si el statea cu cojocu in mashina :)) si mai era un lastun tras de un cal

X-Ray-Eyes 02-12-03 22:39

LOL

Ce sa va mai zic despre masina din Videoclipul celor de la NoN Stop de pe timpul lui Louis De Funes - Era un renault ..si melodia suna ceva de genul \" Esti fata care-mi place .... masina mea te-atrage\" ... Unde te atrage? la cimitirul de masini ?
Ha ha ha ...
Si ca sa ne spargem in bashini hai sa facem un videoclip cu un Ferrari 360 Modena ( Ex: trupa refflex ... Habar nu am de unde sunt) care sta pe loc si in spate este un panou de cinema ca sa dea impresia ca masina merge ...
He he he ...
Alte faze de KKo mai stitzi ?
:lol: :D :lol:

Gabi 03-12-03 17:37

Akcent... ultima melodie. Broscuta aia e bagata in perfuzii si tot \"stea de cinema\" e :lol:

ESPinoza 03-12-03 20:18

ala cu ferrari mi se pare ca sunt din constanta.. adeca stiu ca un tip din constantza are ferrari

tekno 03-12-03 22:43

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Akcent... ultima melodie. Broscuta aia e bagata in perfuzii si tot \"stea de cinema\" e :lol:

:lol: accent au ami avut shi trabi in clip, shi parca intr-unu dintre ele era shi o liniutza intr un manta shi un rechin... n-au nici o treaba baietzii... asta e...
PS am vazt shi eu clipu ala de la reflex, e de tot ***u, shi chiar mainainte am vazut clipu lu adrian, ala ce a fost al Big Brother, parca e imitatzie de Sean Paul tipu', am adus vb de el pt ca in unele secventze poarta un tricou roshu cu o sigla mare de Ferrari, :lol: :lol: :lol:

Insanity 03-12-03 23:29

bla bla

Eu fac parte din formatia \"cercul insipid\" si vrem sa filmam videoclipul
pe malul muntelui impreuna cu 2 gagici misto si o masina superba, ne gandeam la dacia solenza sau sau berlina de 1.6 MPI adica motor pe injectie pt neavizati, deci cum ziceam ne ajuta cineva sa filmam videoclipul? Masina o avem noi voi aduceti fetele va rugam! I rulle
I scare because I care :D

Gabi 04-12-03 10:40

AKCENT SUCKS!
3SE SUCKS!
VALAHIA SUCKS!
ETC!

Adrian e vecin de cartier cu mine, si baieti, desi pare un \"versat\", e cea mai mare gāsca din Craiova :lol:

ESPinoza 04-12-03 18:46

:) se vede si dupa fata lui ca e o gasca

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning