![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009!
Quote:
pozitiv, bineinteles ultima colaborare cu comunitatea foto a fost extraordinara, noi nu am fost la inaltimea ajutorului vostru, pentru ca nu ne-am asteptat. asa ca data asta, pe linie de foto veti avea surprize placute.. multumesc mult si bafta la echipare.... |
Quote:
|
Quote:
vom suplimenta la poarta numarul de case |
Quote:
gabi se va ocupa |
Quote:
|
Quote:
|
"ajutorul" de multe ori incurca.... vedem.
|
Ceva la freehand design nu se mai face? :rolleyes2
|
biletul de intrare este valabil pe tot parcursul a celor 3 zile s-au doar in ziua in care il cumperi ?
|
cred ca va fi ca pana acum ... doar o intrare .. cum e logic...
nu intri vizitezi.. dai la altu si tot asa astept ceva detalii cu legitimatiile foto... cui sa ne adresam etc:) |
Quote:
|
era mai ok cu "bratzari" dalea care nu se pot dezlipii , ca sa poata omu sa iasa daca are ceva treaba la masina sau eu stiu si apoi sa poata intra linistit , dar fara a putea da bratara altcuiva(materialul nu se poate rupe , si chiar daca il rupi se vede clar) , ptr cele 3 zile se pot face 3 culori diferite. cu o culoare sa poti intra doar pe parcursul unei anumite zile.
este doar o idee , ce zici gratian?? |
intrarea ptr moderatori este libera ca si pana acum ?
|
Am si eu cateva nelamuriri si intrebari,rugaminti..:-)
As vrea sa-mi expun masina dar nu pot veni in Bucuresti decat vineri undeva in jur de 10.30-11 sau si mai devreme daca e nevoie. Problema nr.2 e ca nu pot sta la eveniment cu masina expusa decat pana sambata dupa-amiaza(in jur de ora 14)..vreau sa stiu daca se poate asa..insista multi membri de pe forum sa vada masina,sa fie prezenta la evenment si vreau sa impac si capra si varza astfel incat lumea sa vada si masina dar sa imi rezolv si eu treburile in acel week-end:rolleyes2 Asta vreau sa stiu..daca imi permiteti sa fac asa si cat costa inscrierea...si daca vreau sa expun masina cand trebuie sa vin in Buc? Multumesc,astept raspuns:-) |
GABI, GRATIAN sau RELAX faceti un topic sau puneti o lista cu CLUBURILE participante ca asa stiu sigur ca au ajuns la voi si cererile facute ON-LINE pentru inscrierea CLUBURILOR !! :idea:
BAFTA CU ORGANIZAREA . ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning