Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Noutati si prezentari (https://forum.4tuning.ro/393-noutati-prezentari.html)
-   -   Subwooferele pătrate de la MTX, disponibile şi īn Romānia! (https://forum.4tuning.ro/393-noutati-prezentari/115970-subwooferele-patrate-mtx-disponibile-romania.html)

marius3030 26-03-09 22:08

Re: Subwooferele pătrate de la MTX, disponibile şi īn Romānia!

ma bucur numai pentru cei care isi permit asa ceva

KillYourSelf 27-03-09 19:10

superbe difuzoare...poate dak erau pe 8 ohmi imi luam si yo :lol:...scumpe rau :peace:

ReLLaXX 27-03-09 19:12

2 x 4 Ohm se leaga in serie pentru 8 Ohm. Bafta la cumparaturi! ;)

SKR* 27-03-09 22:35

In 8 ohmi ce mai asculti, 100w ? Mai bine iti iei niste casti smechere :-)

antidotu79 29-03-09 00:20

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2189976)
In 8 ohmi ce mai asculti, 100w ? Mai bine iti iei niste casti smechere :-)

corect, cat despre difuzoare... sunt curios de ce sunt in stare, sper ca o sa fie si un fel de demo in aprilie, sa vada lumea despre ce e vorba.

The_Signalrunner 29-03-09 00:45

Posibil sa fie si un demo. Sau sa-si fi cumparat cineva deja asa ceva. Eu tot un jackhammer as vrea sa vad in demo , ca prea mult il lauda toti si tare imi fac impresia ca un plutonium de 18" cam tine pasul cu el si costa mult mai putin:rolleyes2

Ramane de vazut , poate vom "cunoaste" si vom auzi si noi aceste noi modele de la MTX , desi mie nu-mi prea place MTX. Totul tine de gusturi;)

ady4sql 30-03-09 10:13

[QUOTE=The_Signalrunner;2192453]Posibil sa fie si un demo. Sau sa-si fi cumparat cineva deja asa ceva. Eu tot un jackhammer as vrea sa vad in demo , ca prea mult il lauda toti si tare imi fac impresia ca un plutonium de 18" cam tine pasul cu el si costa mult mai putin:rolleyes2

gandeste-te un pic la c spui, un jackhammer da atat de jos in frecventa incat iti este imposibil sa il auzi, dar daca stai langa el s-ar putea sa te la lase "ceasul" daca stai un pic mai rau cu sanatatea....

AlexBanu 30-03-09 12:25

Veti avea ocazia sa le vedeti si ascultati la show-ul de la 4TD de pe 10-12 aprilie..si atunci va veti putea exprima parerea legat de ceva concret..

ReLLaXX 01-04-09 17:26

Quote:

Originally Posted by ady4sql (Post 2195735)
gandeste-te un pic la c spui, un jackhammer da atat de jos in frecventa incat iti este imposibil sa il auzi, dar daca stai langa el s-ar putea sa te la lase "ceasul" daca stai un pic mai rau cu sanatatea....

Din experienta personala sau din auzite? :-)

ady4sql 07-04-09 13:07

din pacate nu am apucat sa il ascult eu personal, dar o sursa de mare incredere (care se mai si pricepe "un pic") mi-a comfirmat asta....
bafta!!!

ReLLaXX 07-04-09 17:34

Quote:

Originally Posted by ady4sql (Post 2218325)
din pacate nu am apucat sa il ascult eu personal, dar o sursa de mare incredere (care se mai si pricepe "un pic") mi-a comfirmat asta....
bafta!!!

Inseamna ca si eu si sursa ta am avut mare noroc ca am stat bine cu sanatatea si ca nu ne-a lasat "ceasul" (de la telefon, in cazul meu).:-)

Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning