![]() |
Re: NOS pe TDI...?
Quote:
Oricum iti trebuie si un soft nou. |
Quote:
Iti zic eu o diferenta: DCI nu are si nu o sa aibe turbina in viata lui. Eventual TDCI ceea ce nu gasesti pe Logan la ora actuala. |
Iti zic eu..Dci are TurboCompresor in viata lui.
TDCI-TurboDiesel CommonRail Ce n-are TDI,n-are CommonRail. |
Ok...este exprimarea de vina... Ma referam la Loganul DCI.
|
Da chiar Loganul are Turbocompresor KKK,daca nu ma insel.
Care rezista pana la 1.7 bari,daca nu ma insel. |
Quote:
Loganul DCI are turbina. Toata ziua si noaptea! Era imposibil sa scoata 65-70-85 cp dintr-un motor diesel aspirat de 1.5 litri. Ca sa nu zic de cuplu. @ DarkShadow - nu trebuie sa fie cu T in denumirea motorului ca sa aiba turbina. BMW-urile, spre exemplu au doar D in coada. Ce? Nici alea nu au turbina? Alt exemplu - motoarele CDI de la Mercedes - tot asa fara T - si crede-ma, au turbina! |
Nu e singura persoana care credea ca DCI ul de pe logan nu e turbo , ironia face ca are in proprietate asa ceva , sa convins abia dupa ce l am bagat cu capul langa galeria de evacuare sa il vada :))))
|
@ sebaaa : era vorba doar de Logan. Stiu ca nu trebuie sa aparea neaparat T-ul acolo.
Oricum cred ca m-ati convins ca are si Loganul turbo. Ma va uita :D . M-am dat mult cu Loganul dar nu l-am condus niciodata. Loganurile de pe taxi. Ideea e se simte chiar si cand nu conduci cand intra turbina si se mai si aude daca asculti atent. Eu nu l-am auzit si nici nu l-am simtit. |
Quote:
Uita-te cu o lanterna intre motor si zidul ignifug, si o sa vezi wastegate-ul. Ca sa vezi si o parte din turbina, trebuie sa dai la o parte filtrul de aer, si daca te uiti cu atentie o sa vezi "melcul". |
@DarkShadow: in conceptia ta exista un motor de 1.5diesel aspirat care chiar sa puna o masina de dimensiunea unui logan in miscare chiar la viteze de peste 160km/h?
|
scrie si pe dacia.ro la specificatii tehnice ca e supraalimentat..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning