![]() |
imi plac si alte firme de genti dar alea s-ar potrivi destul de bine.Pot sa-mi iau de la o firma tuning din oras orice tip de genti de la bmw ,replici dar sunt identice cu cele originale.Alea de m3 costa 100 si ceva de euro de 17'' ....cine nu crede va dau nr reprezentantului.
Inca nu m-am decis ce spoiler sa pun ...mai studiez variantele. Chiar mi-ar place sa ma intilnesc cu mai multi pasionati de e46 din tara ....doar sa stiu din timp cand si unde.Voi fi cam ocupat la inceputul verii cu bac-ul :(.Mi-am luat si neoane dar astept pina sa le instalez....nu vreau sa le stric pe cand iarasi vine zapada :( |
eu am facut zob doua randuri de neoane din cauza zapezii... esti in romania din pacate. lasa-le pentru la primavara :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ma gandeam la TM/Arad/Oradea/Cluj :) Eu in iunie ajung in Romania, sper sa fie ceva pe atunci |
ar fi frumos undeva in zona sibiului ...e aproape de nord si de sud ...cam aceeasi distanta.Parca vad ca vor fi mai multe e46 decat dacii :D
|
Re:
Quote:
|
Facem o inalnire de BMW ? E super , am inteles ca s-a facut pentru membrii BMW Club deja langa Sibiu in decembrie parca .
|
Re:
Quote:
vad ca vorba merge destul de repede...de aceea am sa fac un topic nou in legatura cu acest subiect. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning