Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11573-barbatzi-intretinuti-femei-parerile-voastre.html)

Mustang 10-01-06 06:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
Gabi .................... :lol: :lol: :lol: barbatii care sunt curvi nu vor bani ...vor altceva :lol: :wink:

gluma,gluma ... da' e si samburele de adevar pe aici ... ;)

totusi silviule : daca curvul e frumos de cad fufele la cracii lui si tipa aia e urata cu crengi...corpu' uscat...dc ar mai sta cu ea ? :roll:

Mustang 10-01-06 06:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
.....you just don`t get it ,do you?...... :cry:

nop...ce o fi asa greu sa ii dai papucu?

d3vilish_lips 10-01-06 13:30

......daka o sa citesti ce am scris la topicu` de ce uram femeile ai sa vezi ce parere am despre fetele materialiste.......si k sa iti explik -> o femeie care nu arata bine dar face gramezi de bani si isi gaseste un barbat dragutz k aspect care sa stea cu ea aproape automat va incepe sa tina la el , chiar daka stie k sta cu ea ptr bani dar ea se simte bine cu un barbat aratos langa ea.......ia gandeshte`te de ce irinel columbeanu nu o paraseste pe iubita lui de 19 ani?.....k si el site k aia sta cu el ptr bani......aku` intelegi?.....

sil4tuning 10-01-06 13:44

pt mustang > de prost ce este curvu ...
columbeanu ....nu numai ca stie ca fetele stau cu el pentru bani ..totul este logic ...el de fapt racoleaza fete din lumea modei ....si alea proaste ca stau cu el ... :wink: atata tot ..just 4 fun ..si asta pt ca se poate si pt ca exista posibilitate si fraierele musca vrajala ...atata timp cat se marca banu ' !

Mustang 10-01-06 14:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
......daka o sa citesti ce am scris la topicu` de ce uram femeile ai sa vezi ce parere am despre fetele materialiste.......si k sa iti explik -> o femeie care nu arata bine dar face gramezi de bani si isi gaseste un barbat dragutz k aspect care sa stea cu ea aproape automat va incepe sa tina la el , chiar daka stie k sta cu ea ptr bani dar ea se simte bine cu un barbat aratos langa ea.......ia gandeshte`te de ce irinel columbeanu nu o paraseste pe iubita lui de 19 ani?.....k si el site k aia sta cu el ptr bani......aku` intelegi?.....

da-l in ma-sa pe ala ... ca ala isi bate joc de fete si vrea sa arate prin chestia asta (indirect) ca mai e VIRIL (lantu')

si bunaciunile alea sunt combinate cu el si nu se combina cu alti barbati...
de frica banului...ca il pierd pe boul ala...

aleks 10-01-06 14:47

columbeanu, la fel ca orice om trecut de prima tinerete, simte nevoia sa se pacaleasca pe sine k nu e asa, si k poate fi la fel k la 20 de ani
p el il vezi k e mai cunoscut, si k poate, dar toti incercam sa n mintim p noi si p ceilalti in privinta varstei...
unii mia pun ceva ani, altii mai scad...
poate si de asta unele femei intretin barbati fara nici un altmerit aparent..
si, cum spuneai, dragostea e oarba...

Gabi 10-01-06 16:14

Virinel Columbeanu şi-a mai luat-o o dată, de la Anuţa Lesko, care s-a descotorosit de el dupa ce şi-a îngrăşat contu' în bancă, şi-a făcut studio de înregistrări, şi-a luat maşină şi l-a lăsat cu mare pictură pe peretele vilei :lol:

O altă relaţie pe care n-am putut si n-o s-o pot înţelege e cea a lu' 'nea Ţiriac cu îngrămădita de Andreea \"Surprize! Surprize!\" Marin. El trecut de mult de vârsta a 2-a, ea în floarea vieţii. El divorţat, proprietaru' unui băiat mare ca bradu' şi mai prost ca gardu', ea divorţata de Ştefan Bănică Jr. (dacă nu mă înşel). Dacă-mi spune cineva că a fost dragoste, mă împuşc!

Din punctul meu de vedere, genu' ăsta de oameni - care stau cu ea/el doar pentru bănuţi - sunt de dispreţuit.

Baftă în dragoste... nematerialistă! :wink:

Mustang 10-01-06 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Virinel Columbeanu şi-a mai luat-o o dată, de la Anuţa Lesko, care s-a descotorosit de el dupa ce şi-a îngrăşat contu' în bancă, şi-a făcut studio de înregistrări, şi-a luat maşină şi l-a lăsat cu mare pictură pe peretele vilei :lol:

O altă relaţie pe care n-am putut si n-o s-o pot înţelege e cea a lu' 'nea Ţiriac cu îngrămădita de Andreea \"Surprize! Surprize!\" Marin. El trecut de mult de vârsta a 2-a, ea în floarea vieţii. El divorţat, proprietaru' unui băiat mare ca bradu' şi mai prost ca gardu', ea divorţata de Ştefan Bănică Jr. (dacă nu mă înşel). Dacă-mi spune cineva că a fost dragoste, mă împuşc!

Din punctul meu de vedere, genu' ăsta de oameni - care stau cu ea/el doar pentru bănuţi - sunt de dispreţuit.

Baftă în dragoste... nematerialistă! :wink:

mosule...in Romania...nu exista dragoste nematerialista :P
Din cate stiam St Banica a fost casatorit cu Mihaela Radulescu, nu cu Marin...(e posibil sa ma insel si eu :P)

Gabi 10-01-06 16:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
mosule...in Romania...nu exista dragoste nematerialista :P

Poate în lumea lor, \"vedetelor\" :lol:
Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Din cate stiam St Banica a fost casatorit cu Mihaela Radulescu, nu cu Marin...(e posibil sa ma insel si eu :P)

Posibil. Am zis, nu sunt sigur :wink:

aleks 10-01-06 18:28

bine, pana acum am vb de femi intrtetinute.
uite dak vreti sa vedeti un barbat intretinut: striperul aleia de e prietena cea mai buna a oanei roman, una de 200 de kg, nu-mi aqmintesc cum o keama, are tot timpul un decolteu imens, si e la fiecare emisiune impreuna cu botezatu...
ei ea e un monstru de sunca, iar el un super mascul.
de ce sta cu ea?
pt bani evident

valib 10-01-06 21:03

treaba asta cu intretinutul e relativa...
oricand vei gasi pe cineva dispus sa te intretina(ceva tipa full de bani dar care n-are prieten, sau nu poate avea din diferite motive(uratzenie, diferite probleme de sanatate), sau uneori vei fi in situatia sa intretii tu pe altcineva(atunci cand chiar iubesti pe cineva, nu te mai intereseaza ca trebuie sa il/o intretii).
Uneori e vorba de iubire, alteori de imagine, alteori de simplul lucru ca ASA VREA muschiul tau

Gabi 10-01-06 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
[...] uneori vei fi in situatia sa intretii tu pe altcineva(atunci cand chiar iubesti pe cineva, nu te mai intereseaza ca trebuie sa il/o intretii). [...]

În cazul ăsta, eu nu am nimic de obiectat, deşi, într-un fel, mi s-ar părea anormal ca, de exemplu, eu să muncesc şi ea să stea în vârfu' patului - sau invers - aşteptând ca banii să vină în casă. Într-un cuplu în care se pune problema de întreţinere, amândouă părţile trebuie să contribuie, ceva de genu': eu te întreţin pe tine, tu mă întreţii pe mine. Mie aşa mi se pare normal!

Carmen 10-01-06 21:47

Columbeanu, din cate stiu eu, nu este prostit de fetitele acelea ... Initial investeste, dupa care culege roadele. A facut cateva fetze celebre, dupa care si-a scos banul mai mult de pe urma lor... Mai aflati :lol: (exemple care imi vin in minte: Leskova, Romanita Iovan)
Si ontopic, am ajuns la concluzia ca asemenea curve (si masculine si feminine) raman curve pe toate planurile...

d3vilish_lips 10-01-06 22:34

....vali punga este modelul care este casatorit cu raluca badulescu (balena de 200 kg) si ea a putut sa`i ofere lui o cariera in lumea modei si sa`l initieze in ale dior`ului sau chanel`ului si chiar daka sunt de suprafata lucrurile astea in lumea \"buna\" conteaza foarte mult, iar parintii ei detineau si detin orice iti poate trece prin cap...botezatul este nasul copilului lor...si valib ti`am explicat de la inceput k nu e vb k iubitu` sau iubita are probleme financiare pe moment si il/o ajuti ci este vorba ce fac asta toata viata si nu sunt deranjati cu nimik chiar se mndresk k\"auzi ce o mai fraieresc si p`asta !\"....chestiile astea \"alcatuiesc problema\" mea .. da nu tre sa fi de acord cu ea :x

aleks 10-01-06 23:14

revenind la problema ridicata de tine initial, am un caz din asta printre cunoscutii mei.
taica-su' nu munceste de multi ani, singura care aduce bani in casa e mama lui, sora lui a plecat la munca in italia impreuna cu tipul asta-prietenul meu, iar pe \"capul de familie\" nu-l deranjeaza deloc lucrul asta... ba kiar mai si vinde de prin casa, k nevasta-sa nu-i da bani decat de un pachet de tigari pe zi si ink vreo 50 de mii, in rest ea face toate cumpraturile si platile ( mancare, intretinere, etc...)
deci pot afirma in cunostinta de cauza...
mai bine ii impusti pe genul asta de oameni, k si asa nu au nici un rost pe pamantul asta...

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning