![]() |
Re: Volkswagen Golf GTI MkVI īn amănunt
Interiorul arata foarte bine!...Cat despre exterior, prefer MkV!
|
Arata dstl de bine masina din fata, spatele parca mai trebuia lucrat. oricum arata bine, si versiunea de 2.0 are performante pe masura
|
Quote:
top gear au o parere destul de buna despre el: http://www.topgear.com/uk/volkswagen...oad-test/mk-vi la fel si motor trend - parca - dar nu mai gasesc review-ul. pe scurt ii ceea ce ar trebui sa fie: un mk V optimizat. dar astept cu nerabdare comentariile "doar atat????? trebuia sa scoata 50000 cai din motorul ala. vw blows!!!" |
Mai multe fotografii cu Volkswagen Golf GTI MkVI
25 Attachment(s)
Dacă v-a plăcut prea mult Golf-ul GTI MkVI prezentat ieri şi aveţi impresia că parcă a mai rămas ceva de spus să ştiţi că aşa simţim şi noi.
Iată cāteva fotografii noi apărute īntre timp. |
Re: Mai multe fotografii cu Volkswagen Golf GTI MkVI
|
Scirocco are linii mult mai frumoase si l-as alege clar in locul acestui mk VI.
|
i-mi place foarte mult la interior
|
ce imi place foarte mult e ca au facut un schimbator frumos si la dsg nu ca cel vechi care arata ca o boata de cioban
|
Arata foarte bine chiar nu cred k isi au rostul comentarii de genul "e mai frumos mk5" Arata mult mai agresiv din fata iar spatele e foarte reusit cu cele 2 evacuari separate... Jantele dupa parerea mea au fost pastrate tocmai pentru ca arata criminal cu ele si au facut furori pe golf V gti... Interiorul chiar e de calitate(m-am urcat in golf VI) plasticele au fost inlocuite in mare parte de cauciuc si aluminiu.. Dupa parerea mea inca ramane un model de referinta in segment;)
|
sincer,eu zic ca au investit bani aiurea in modelul acesta,singurul model de VW reusit e Passat CC,care nu ai ce sa bagi nici o vina,parerea mea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning