Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Chevy Camaro SS vs. Dodge Challenger R/T vs. Ford Mustang GT (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/115711-chevy-camaro-ss-vs-dodge-challenger-vs-ford-mustang-gt.html)

adi_wauxhall 24-03-09 19:25

Re: Chevy Camaro SS vs. Dodge Challenger R/T vs. Ford Mustang GT

trebuie sa spun si eu ca am ales Camaro, dar sincer oricare din ele as dori-o in garaj la mine:D

andrey0293 24-03-09 21:14

3 masini adevarate

am ales Camaro SS

askhy 25-03-09 05:24

Pure modern american muscle!
Legenda continua

Tassoni 25-03-09 06:20

Camaro SS - mie mi se pare ca are un aspect modern chiar foarte frumos !

YGD-sef 25-03-09 10:40

Tare de tot Camaro !

claud1u_BDT 25-03-09 10:56

Camaro rulZZ

Dr3adLorD 25-03-09 11:21

Camaro clar :-)

fizz 25-03-09 12:41

--------------------------------------------------------------------------------

pacat ca lumea apreciaza mai mult masinile europene decat cele americane..camaro e o bijuterie
Lumea nu apreciaza masinile europene dar ma gandesc ca au si ei un motiv anume nu?(n america benzina se cumpara la galon la noi la litru si mult mai scump)

roska 25-03-09 21:27

e greu de spus intre camaro si dodge... camaro e ceva mai futuristic ... pierde din allura muscle carurilor desi e foarte agresiv in fata dodge in schimb e mai reusit in partea spre retro si are cel ami frumos interior deci sigur sigur ramane dodge ca de mustang s au plictisit pana si cocalarii

snookye 26-03-09 11:04

eu sunt fan ford mustang de cand ma stiu...deci asta e prima optiune..dar camaro arata demential

virusu' 27-03-09 14:02

camaro e chiar tare da' au exagerat q caracterizarea nici r/t sau gt nu sunt departe

HellFireNT 28-03-09 12:26

Camaro mi-se pare cel mai reusit mai ales daca se opteaza pt pachetul RS chiar as fi interesat sa-mi iau un camaro dar preturile pe care le-am vazut pe unele situri sunt mult prea exagerate (EX: pe mobile.ro(.de) un camaro v6 ajunge la 33.000E pe cand in america cumperi V8'ul cu 28.0000E) dar nu stiu cat ar costa un transport si celelalte costuri (rar\vama\inmatricularea ...in tara asta fantastica)

A X U 28-03-09 21:28

nu pot sa zic ca as alege vreuna pentru ca nu am bani de asa ceva dar cel mai frumos e camaro pare o masina dintr-o bucata si aspectul vechi cu unul futuristic e foarte bine combinat:D:D

alexx_elf 21-11-09 09:52

2 Attachment(s)
nu va lasati pacaliti de capacitatea cilindrica mai mare a motorului de pe camaro, in final este aproape de aceeasi dimensiune cu un motor mult mai mic de pe o europeana.

era o discutie si pe un alt forum (daca vreti va pot da linkul pe PM) unde cineva f priceput demonstra ca modul in care fabrica americanii motoarele este mult mai eficient decat al europenilor. legislatia din europa impoziteaza capacitatea cilindrica, in loc sa impoziteze poluarea sau consumul.

asa, motorul de pe camaro are aceleasi performante cu cel de pe M3, insa consuma mai putin, chiar daca M-ul are 4 l, iar motorul de pe camaro 6.1l .

am atasat o poza comparativa intre un motor de 1.8 de pe mx5 si corvette-ul de 6 litri. Observati ca au aproape aceeasi dimensiune?

CyberCSX 21-11-09 10:50

E normal ca au aprox. aceleasi dimensiuni deoarece spatiul sub capota este limitat nu mai e ca īnainte. Īnainte avea loc sa dormi sub capota pe līnga motor, azi e plin de trancote electronice de nu mai ai loc sa arunci un ac cu gamalie. Un rol mai poarta si materialul din ce e facut, cursa pistonului, carnea (grosimea) blocului si multi alti factori. Nu mai vorbim de materialele utilizate. Ieri fonta, azi aluminiu si plastic:

Motor Chevrolet Camaro 2009:

http://i47.tinypic.com/2vjd1na.jpg

Motor Chevrolet Camaro, tehnica anilor 1980:

http://i49.tinypic.com/33kwrp3.jpg

Cred ca diferenta e clara si nu are rost sa mai comentam.

Daca ar fi la o adica, un motor din asta de Camaro din 2009 daca te chinui putin si-ti dai silinta, īl montezi si īntr-o Daciia 1300 din 1970 :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 02:07.

- Copyright 2026 4Tuning