Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Criza loveşte şi la Opel! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/115691-criza-loveste-opel.html)

Tzepozzz 26-03-09 07:41

Re: Criza loveşte şi la Opel!

cred ca n-ai nimerit-o p-asta cu alternativa la logan :lol:

CyberCSX 26-03-09 07:58

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2181106)
e, hai sa nu exageram cu replici de genul "gm le suge toti banii". opel ii un brand gm, care pana de curand a adus profit bun - ca si restul (mai putin saab si saturn :lol:). de aceea gm nu vor sa ii dea drumul. partea amuzanta ii ca guvernul nu vrea sa salveze opel decat daca se detaseaza de gm. cercul asta vicios ii va termina - asta si faptul ca au scazut semnificativ vanzarile in europa (la opel cu vreo 15% in 2007 si inca 10% in 2008 - daca aveti scheme detaliate va rog pune-ti-le, ca eu nu am gasit). amphetamine, gm nu au tras in jos opel. pur si simplu au fost afectati amandoi. vina gm in toata povestea asta ii faptul ca au ramas fara cash, si intr-o oarecare masura ca nu vor sa dea drumul lui opel (ceea ce ii perfect justificat intr-o economie capitalista).

Eu nu pot sa-ti livrez nici un fel de dovezi. Ceea ce eu scriu sīnt spicuiri din stirile publicate prin ziare si TV. Nu mai mult si nici mai putin. Expresia GM SUGE BANII OPEL vine de la ANGELIKA MERKEL si nu de la mine. Sīnt spusele ei īntr-o conferinta de presa. Paralel cei de la OPEL se vaita ca lucreaza intens la proiecte pt. GM, cei de la OPEL fac designuri si concepte pt. GM si nu si-au primit banii pt. lucrari īnca din 2006 iar īn 2006 nu era vorba īnca de criza.
Situatia este mult mai complicata decīt cum o vedem noi.
Quote:

Edit: cyber, masina saracului in germania nu-i vw?
Cu siguranta nu.

Quote:

Originally Posted by Tzepozzz (Post 2184294)
cred ca n-ai nimerit-o p-asta cu alternativa la logan :lol:

Depinde cum vezi lucrurile.
Ca alternativa LOGAN ar fi de ex. un OPEL cu aceleasi dotari si acelasi pret īn asa fel īncīt Dacia sa aibe un concurent pe acelasi nivel. Asta momentan nu exista.

Tzepozzz 26-03-09 19:01

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2184343)
Ca alternativa LOGAN ar fi de ex. un OPEL cu aceleasi dotari si acelasi pret īn asa fel īncīt Dacia sa aibe un concurent pe acelasi nivel. Asta momentan nu exista.

pai asa poti sa zici ca si vreun BMW e alternativa la Logan daca are aceleasi dotari si acelasi pret.
Opel e alternativa la altele: VW, Ford...

addicted2trance 27-03-09 10:31

Tzepozzz, gaseste-mi tu bmw la acelasi pret si la aceleasi dotari cu un logan. Nu exista, pt ca bmw-urile pur si simplu sunt mai scumpe si mai bine dotate decat o dacie, asta e clar si o stie toata lumea. Dar fac parte si din clase diferite, una e un bmw si alta e dacia, o masina low-cost, care nu se vrea nimic altceva decat un mijloc de transport bine adaptat in primul rand drumurilor noastre. Iar in cazul in care tu vorbeai despre o masina SH, e alta treaba, pt ca trebuie sa intelegeti odata pt totdeauna ca trebuie sa incetati sa mai comparati sh-urile cu masinile noi, e o ineptie din toate pct de vedere.

unchiulNOS 27-03-09 18:58

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 2181706)
daca tu zici...
mie oricum mi s-au parut mai spalate opel-urile decat vw

:))..ai draq bogatanii astea...

ar fii un pas urias pt OPEL sa se detaseze de GM. cred ca le-ar fii mult mai bine si ar progresa mult mai mult!

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning