![]() |
Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB
Quote:
|
Re: bubu de galati GL 85 BUB
1 Attachment(s)
Quote:
Asa este am unu mic si eu... Bine eu l-am vopsit cu markerul... nu sunt mandru de asta... Am pus poza pentru roti... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am gasit astazi o prelungire, lumea ii zice ornament, pentru bara fata, e de la logan, dar zic ca o sa dea cat de cat bine pe matiz, mai ales la criza care e acum, l-am dat la modificat cu tot cu bara de matiz, maine ma duc sa le iau, si o sa pun si ceva poze. problema care o am acum... ce fac cu vopsitul... bara e neagra, cum a iesit din fabrica, masina e culoarea.... "verde" , prelungirea aia e alba.
1. sa ii dau un primer , si apoi un negru mai mat la spay ? ( 25 ron total) 2. sa o duc la un vopsitor si sa ii faca ala treaba ( 70 ron total) 3. sa o las alba, si cand am bani sa vopseasc toata bara cu tot cu ornament la culoarea masinii ? ( 350 ron total ) voi ce spuneti ? |
Varianta 1 ... negru mat prinde foarte bine! :)
|
Quote:
|
Quote:
Insa, am o problema cu prelungirea aia... Mie nu imi place cum da pe masina. Nici pe Logan, nici pe Matiz. Sper sa nu iasa urat, desi eu ma cam astept la asta... Dar, daca tie iti place... |
Ai dreaq' vopsitorii astia....70 de ron?!:shock:dai cu primer si spray iese la fel daca il vrei negru mat.....dar sincer arata urat rau,poate da' bine pe bara insa uitate la toata masina arata ca dreaq':???:
|
Quote:
de curiozitate intreb, marimea si latimea jantelor, banuiesc ca fac din drumurile cu gropi, drumuri foarte inconfortabile nu ? dar, in curbe se pot adapta viteze mai mari? se simt in curbe cu suspensiile sport? Ms anticipat, si masina e foarte reusita. Succes la proiectul cu bara fata! |
3 Attachment(s)
cam asa a iesit prelungirea asta... maine in piata constitutiei, la lumina o sa se vada mai bene. in mare...a ramas cam un telefon nokia 6288 distanta intre pamant si bara. deci vreo 6 cm. ciao, si ne vedem maine
|
Iarta-ma ca iti zic...dar a iesit oribil...1. Nu se potriveste modelul ala deloc cu masina. 2. Bara din fata nu mai e la nivel cu restul masinii. 3. Pare stramb pusa acolo. 4. Parca ai stricat tot designul gandit armonios al masinii. Sincer...tocmai de la tine, nu ma asteptam la asa ceva...Daca tot voiai o fusta deasta, gaseai una de opel astra si se potrivea mai calumea...
|
Bubule... e urata rau asa, tati...
No offence. ;) |
8 Attachment(s)
Salut ! Uite aici pozele... :-)
Am si eu o intrebare , cine era tipa bruneta de la tine din masina :?: sper sa nu te superi pe mine :arrow: |
haaaaaaaaaaaa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning