![]() |
Re: iluminare cu leduri
sal. te-ai mai gandit?
|
eu ma gandesc in fiecare zi, dar trebuie sa vad cum decurge treaba. trimite-mi pe pm modelul sa vad ce si cum.
|
|
sus??? sus!
|
cat costa sa faci ceasurile in rosu si alb pentru un leon din 2001 ?
|
cadran alb limbile rosii ? 150 lei
|
sus....sus...
|
cat ma costa ledurile pt bord Logan? Doar leduri albastre
|
Sap am un BMW e36 vreu sa schimb ledurile bord la climatornic si cam ce mai exista pe acolo un pret asa estimativ.....si de unde esti io sunt din pitesti ...
|
salut. pt logan ledurile de bord 1 singura culoare 60 lei. acum de sarbatori :)
salut... depinde ce se gaseste pe acolo... in general costa cam 350 lei... dar depinde cate leduri este nevoie sa pun. sunt din bucuresti. |
pentru o astra g , ledurile de la ceasuri , casetofon si mai tot ce exista pe bord, cat m-ar costa?
|
din ce an este?
|
Quote:
2002. zi-mi asa un pret ca de an nou :P |
la un golf 4 cat ma ajunge sa imi schimbi lumina pt ceasuri si pt climatronic pe alb? acele de la ceasuri vreau sa ramana rosii :) (audi style)
|
nu cred ca are preturi mari in conditiile in care e munca titanica sa schimbi leduri, multa migala si atentie ... am vrut sa imi pun singur alte leduri cu tutoriale in fata descrise mai ceva ca la un copil de 2 ani si mi-am dat seama ca trebuie sa puna mana un profesionist/electronist ... o sa apelez si eu la tine pt o lucrare la un bord de seat cordoba 2007
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning