![]() |
Re: intalnire golf 2
aha si Duminica ne-am intalnit iar. ia lasa-mi un nr de tel si cand e ceva te sun personal
|
0745561406... Duminica am fost pe la amiaza juma de ora,da nu cu masina mea.Lam vazut pe alex cand mergea spre mall,eu eram cu un prieten la o spalatorie.
|
daca ai nevoie ceva pe la golfu tau zi-mi am dezmembrat g2 de 1,3
|
pai corpu ala de langa delcou..ala de plastic picura oleaca apa la mine,e crapat,si nush..fisele is cam praf,in rest nush ce ash mai avea nevoie..:D
|
si credeam ca sunt singurul cu motoras mic 1.3 sal razvane(fvp)
|
@danutz.pai cand neam intalnit noi saptamana trecuta in itcani pe straduta,te'ai uitat la mine la motor,suna fain toba de la tine pe motorasu de 1.3. Creca imi iau si eu ceva universal...sa fie mai moka ca bani de una meseriasa nui:sad:
|
hai k iti dau id si vb mai detaliat.................fvp04
|
o sa ma uit si fac o poza doua si imi zici care, orcum delcou si carburatoru cu admisia am dat-o
|
lasa MIR-ule, nu fi suparat. Ne vedem la urmatoarea ;)
E drept ca am stat pe seara cu MIRu', dar era tarziu si mutla luem era deja plecata. Nici eu nu stiam care e care si care era faza cu filmu' ala, dar de fapt, nu conteaza asta. MIRule, tine aproape ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
fisele daca le ai si daca is bune...:D...partea aia din plastic din cate am inteles eu noua e pe la 20 de lei..
|
fisele parca una nu e buna aia lunga in rest sunt de ceva. deci nu it trebe nic din poza, nu?
|
Hai comentariile si veniti sa va adunati aici, nu mai sunt golfuri deloc in SV eu am vazut vreo 20 de golfuri prin SV dar toti erau peste 30 ani la volan asa ca nu cred ca vor veni.
Hai strangeti randurile |
cioc cioc si PASTE FERICIT ce se mai aude de golfurile voastre? au mancat si ele CARERA 100 sau SPRINT diesel?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning