![]() |
Re: Galerie Foto şi rezultate curse Sibiu
frumos chiar foarte frumos......super masini toti merita apreciati......
|
sunt curios cum s-a descurcat z06-le !!?!?!?!? :D
|
Ce nasol e ca noi nu am putut ajunge :((:((
|
Are cineva video ??:D
|
chiar nu aveti filme???????/
|
felicitari organizatorilor de la sibiu!
nu am mai ajuns la sibiu k ma dezgustat foarte mult asa zisele legale de la craiova si nu credeam k se mai pot organiza legale normale in romania! data viitoare sunt prezent sa atac podiumul! |
...exceptand frigul,vantul si apoi instinctul de turma de dupa prima cursa,cand au inceput peste 50 % din spectatori sa sara gardul si sa treaca in fata...a fost frumos...sa speram ca o sa se mai organizeze si in viitor.
|
nu mai e ce a fost odata eu ckiar nu am vazut nici o dacie 1310....pacat de vremurile apuse....oricum a fost super in rest...RESPECT...
|
de unde cel ce a castigat grupa 2000? k am vaz k a castigat un kadett gsi!
|
toadere sa-ti zic de bine ca ma pui sa stau cu gatu intr-o parte la poze :)
|
Video nu are nimeni?
|
Super masini...:love:dar filmulete nu sunt...?
|
am fost descalificat...pt ca la intoarcere am ambalat masina si probabil am deranjat politaii sau oragnizatorii (trebuia sa imi pun o toba finala sa nu faca atata galagie)...se vad timpi am scos 14.94 am batut si clasa 4 :lol::lol:
tinand cont ca nu imi mergea nici vitezometru si nici turometru eu sunt fff multumit Quote:
|
Quote:
@toader: nu gasesesti prin arhiva ta de poze cumva cursa din mansa a-2a dintre BMW-ul meu 318is(pe foaia cu tabelele trecut ca 320i...) cj-11-rsa, nr.22 si Golf 5 GTI-ul rosu cu logoul mare TESS pe el nr.55? te rog mult ca nicaieri nu gasesc poze cu mansa a-2a! ms in avans! |
frate da ala cu ferrari a mers cu spatele de a scos 14? si ala cu 63amg u la fel...??
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning