Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hyundai tuning (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning.html)
-   -   Tuning masiv hyundai Coupe (https://forum.4tuning.ro/151-hyundai-tuning/115407-tuning-masiv-hyundai-coupe.html)

popaadrian 26-03-09 16:14

Re: Tuning masiv hyundai Coupe

Fratele meu nu te supara dar aia nu mai e masina la 275 de mii de km mai ales ca e benzina si motoarele pe benzina au durata de viata mult mai mica decat cele diesel. Sa dea Dumnezeu sa iti gasesti prost sa dai aia la 7500 dar nu cred la cati km are!

ERY 26-03-09 16:17

Asa este ...ai dreptate...defapt m-am uitat acum si are 285.000 de mii...ti-am zis doar...consuma si ulei...d-asta vreau sa scap de ea..si are punte stramba...dar asta nu e problema ca schimb cauciucurile intre ele cand se uzeaza cate o laterala.In rest, masina este impecabila daca nu as fii avut accidentu ala in care s-a strambat un lonjeron si au sarit airbagurile.

popaadrian 26-03-09 16:29

Nu vorbesc de consumul de ulei, zic ca o sa inceapa sa cada toate dupa ea rand pe rand la asemenea kilometraj.

DjAlcohol 26-03-09 16:33

INCREDIBIL!!! popaadrian esti foarte tare :))))

popaadrian 26-03-09 16:35

Ms ;)) ramane de vazut cui si cu cat o dai. Sa ma ti la curent

ERY 26-03-09 16:36

Stiu ..deja a inceput...de la puntea aia stramba mi-a terminat si rulmentii, si aerul conditionat numai baga caldura...mi-a zis cineva ca din cauza senzorului de relanti, pt ca numai vede airbagurile, a stricat compresorul de AC, si a sarit distributia de la punct cu 3 dinti....crezi ca degeaba vreau eu sa o vand....

popaadrian 26-03-09 16:38

Facand un calcul rapid fara sa mai stau sa le iau pe rand, fara mana de lucru ca sa o faca ar costa cam inca 1200 de euro fara puntea aia stramba. Nu stiu daca o sa poti sa o dai cu pretul pe care il ceri pe ea. Cu cat ai cumparat-o si la cati km si in ce an?

vlad_VSV 26-03-09 16:43

scz =))))))))))))))))))))))))

ery,esti tare :)))))))

ERY 26-03-09 16:44

Da stiu...mi-am luat teapa...masina o am de vreo juma de an...si am facut vreo 10.000 de km cu ea..am dat pe 9.000.

popaadrian 26-03-09 16:48

Stiu pe cineva care vinde un hyundai coupe din 2003, cu 97.000 de km, moor 2 litri benzina, schimbatorul este schimbat este ca cel din poza cu schimbatorul din primul meu post si o da cu 3100 de euro, culoare albastru metalizat, bancheta din spate este taiata de un picior de aragaz care a vrut sa fie carat cu masina si cand l-a scos din masina a agatat-o si a taiat jumate din bancheta in rest e ok masina si fara nici o modificare inafara de schimbatorul ala. Daca esti interesat... el o vinde.

ERY 26-03-09 16:52

3100 din 2003 ? nu e cam scump ?....am o masinuta cu nitro pe care am dat vreo 40 de milione cu tot cu accesorii...spune-i ca i-o dau si ii mai dau un radio casetofon Grundig la schimb pe masina....ca bani nu am daca i-am dat pe toti pt masina asta...si asa nu am avut toti banii si a trebuit sa fac un credit pe 15 ani la banca.

popaadrian 26-03-09 16:53

Ce masina e?

Ciocolata 26-03-09 16:54

:))) mi-au dat lacrimile de ras, prietene cat de naiv esti sa nu-ti dai seama ca te ia la misto, si daca ar fi avut toate chestiile alea masina lui nu ti-ar fi zis tie, nu era fraier sa-ti spuna tie mai ales ca vrea sa o si vanda, in cel mai rau caz iti spunea dupa ce scapa de ea :))) cat despre cum vrei tu sa faci masina... are un tigan aici in Craiova la mine un fiat coupe identic cu descrierea ta si e oribil, incearca sa-ti faci o masina simpla si cu gust sa artaga atentia prin simplitate o vopsea frumoasa (Ex: Negru mat, albastru metal etc.) un bodykit frumos care sa nu fie cu mult diferit de cel original, niste jante frumoase, eventual niste folii, o finala pentru sunet ca vad ca-ti place sa faci senzatie cand mergi cu ea pe strada neoanele lasa-le laoparte ca nu esti in NeFeSe, bafta...

ERY 26-03-09 16:55

Quote:

Originally Posted by popaadrian (Post 2185730)
Ce masina e?

Un revo ..scara 1:10, are motor de 3.1

popaadrian 26-03-09 16:59

Ms pt sfaturi Ciocolata dar mai bine gandeste ce vb ca daca facea mishto nu o mai vindea si nu are rost sa nu zica fiindca in moemntul cand cumperi masina sunt chestii vizibile. Si un revo cu aceiasi km si tot nu e foarte mult diferit ca pret fata de un Hyundai Coupe teoretic dar practic se vand mai prost fiindca au si consum foarte mare.

All times are GMT +2. The time now is 05:39.

- Copyright 2026 4Tuning