![]() |
Lucian, te referi cumva la un opel model mai vechiut????Si cam marisor???? 8) Ca ala avea tractiune spate, mi se pare ca pe platforma de senator, dar nu mai tin minte cum se numea modelu, ca erau mai rare.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Tu cu ce apari, cu dacia de la tati? P.S. Lucian nu mi-a spus nimik, e firesc sa deduci ce masina cu tractiune spate, de la Opel, poate pune probleme Calibrei Turbo... asta nu si daca singurul motor de care ai auzit e C20LET, cum e cazul tau! Cat despre barfa, ma simt mult mai bine sa stiu ca alti potentiali inshelati de tine, stiu cu cine au de-aface si nu mai parcurg \"etapele\" pe care eu le-am parcurs. Din bun simt fata de cei care au deschis topicul, ma opresc aici, TE IGNOR! |
Ceva on topic se poate? Esti cam frustrat...
|
Am creat acest topic si mi se pare normal sa intervin ! V-am rugat ca discutiile sa fie ON TOPIC iar titlul acestuia era \"Calibra ZUM vs. grupa F\" nu .... \"Calibra ZUM vs. o masina care pana la urma l-ar face\" ! Rog moderatorul sa isi faca datoria si sa nu fie partinitor in nici unul din cazuri...iar daca nu gasesc intelegere am sa semnalez administratorilor.
Precizare : acest topic a fost creat pentru a mentine competitia in spiritulu fair-play`ului si nu pentru a genera noi polemici ! O atitudine demna are calibra_zum pentru ca a dat toate detaliile si informatiile despre masina fara nici o retinere ... si accepta provocare din partea masinilor care vor sa vina la start ... INDIFERENT DACA PIERDE SAU NU ! Nu este nici o tragedie daca se gaseste la grupa lui o masina care sa-l bata ! Ar fi doar o premiera ... dar nimic ingrijorator ! Lucian : Da ! Imi permit sa fac topic in locul lui pt. ca IMI PERMIT ! Nu sunt unul din agitatorii de pe margine care sa nu stie ce vorbesc si sa faca topicuri in necunostinta de cauza ! Si .. inca ceva ! M-am abtinut pana acum sa comentez posturile tale pentru ca sigur nu am ajunge la un rezultat bun si doar am mentine tensiuni aiurea ... dar cu toate scuzele de rigoare iti spun ca esti una din persoanele care se contrazic mult pe acest forum si nu faci decat sa creezi tensiuni . Nu interpreta gresit mesajul meu si va rog in continuare sa pastram bunul simt , sa nu mai generam situatii conflictuale si sa incercam sa dezvoltam si facem cat mai interesanta competitia doar pe pista ! Cu respect ! |
Re:
Quote:
va spune ceva? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
E urat sa pui problema cum faci tu acum, eu nu sunt de acord cu tine si cred ca pana aici a fost destul de la subiect si cred ca sunt f multe masini ce vor invinge acea calibra la grupa ei poate si masini din grupe inferioare. |
Ma voi poate la Craiova nu s-a inteles un lucru .... nu vb de acea masina ipotetic ! Acea masina va fi in Bucuresti , inmatriculata si va veni la curse 100% ! E o chestiune de timp pana ajunge si se inmatriculeaza. Nu vb de ea din reviste ! Nu sunt agitator dar nici sa tac si sa halesc vorbele aiurea ale altora nu suport. Am eu mare defect : spun ce simt si ce cred !
In alta ordine de idei ... nu am nimic cu Omuliber si nici cu Sevi . Ba din contra , desi parerile celor din cercul nostru de cunoscuti sunt diferite , pe mine Sevi m-a ajutat cu mai multe si nu pot spune ca m-a incurcat cu ceva . Doru ... daca tu iti permiti mi-a permis si eu sa raspuns sportiv acestei provocari ... dar fara prea multe detalii. Am dorit sa las placerea si surpriza lui Pepy (viitorul proprietar al masinii de care am vb). Nu imi place cearta dar nici nedreptatea. Cand am adus vorba de o masina cu sanse reale de a bate ZUM-ul s-a sarit pe mine ca vb din reviste. Nu mai zic nimic ... dar sunteti constienti (cei care s-au prins despre ce masina e vorba) cat de rau va bate acel Opel chiar si stock pe ZUM , NU ? Si Sevi ... da ... dau din casa ... am cu ce mah ! :wink: |
Re:
Quote:
Ce lant ai pus? Regina iti recomand.Madei in italy. va fi tare la grupa acel Opel f tare si cred ca se va da rau si cu Subaru. |
Re:
Quote:
Si eu cred ca se va da onorabil la subaru sti . |
Re:
Quote:
iar iti zic termina cu masini fantoma cautate pe net masina nu e in tara si vit ai zis ca e bun da nu e in tara uite daca vine opelu se intalneste cu calibra mea uite nu e facuta asa dar asa sper cand ma trezesc dimineata cu plapuma jos geamu deschis si sunt plin de apa http://www.vmax.de/html/c20let.html ultima varianta evo 750 :D :D :D :D :D |
Cand o sa vezi fantoma langa calibra ta sa nu spui ca nu prea ai ambreiaj ! :lol: :lol: :lol: :lol:
VIT e scoasa la vanzare ! Dai 12.000 pe ea daca te face ? Later edit : Ai si tu dreptate cu fantoma. E ca o fantoma masian aia ...asta va fi si reactia ta cand te va face (stiu ca am fost cam rautacios aici dar .... e in spirit de gluma ... nu si faza ca te va face rau). Hai sa continuam discutia asta in 3 maxim 4 saptamani. OK ? |
Re:
Quote:
|
si dupa cum spuneai dimineata erai plin de ape!!! :lol: :lol: :lol: dar eu ma gandesc ce mare scula de masina ai tu de te astepti sa te dai cu masini din revista?! :roll:
acum sincer cea mai tare masina cu motorul tau pana cum tot UGA ramane asa ca mare scula nu vad |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning