![]() |
Re: motor 1.4 de logan pe dacie 1310 ce parere aveti
Quote:
ORICE SE POATE CĪND SĪNT BANI SUFICIENTI. Daca e la o adica poti sa faci si un DRAGSTER de sfert de mila cu NITRO dintr-o Dacie 1100 Si acuma, profit de ocazie si-mi dau drumul la gura ĪN LOCUL LUI FIU-MEU care din cauza proectului DACIA 1410 SPORT cu motor 320 CP, V 6 SUPERCHARGERD a fost luat la misto si īn batae de joc pe forumul DACIA pīna ia sarit tandara si a īnceput sa jigneasca (pe drept) zburīnd ulterior din forum. DECI: CAUTAM PRACTIC de mai bine de 6 LUNI o DACIA 1410 SPORT īn stare ORIGINALA SI NECIOBANITA īn vederea unui proiect dar cautam ĪN ZADAR ca ce am gasit, sīnt numai GIOASE tunate īn maniera "mioritica" iar ceea ce am gasit ORIGINAL si NE CIOBANIT, posesorul vīnzator este PREA COMOD pt. a-si vinde masina īn strainatate. Lucru ce foarte greu pot pricepe, de ce atīta COMODITATE? Īn fine. TINĪND CONT ca sīnt ĪN PARTENERIAT īn afacerea de vīnzari masini americane INTERSTATE MOTORS - DUISBURG, pt proiectul mai sus mentionat stau la dispozitie urmatoarele motoare cu suspensie si cutie: 3,4 L DOHC V6, tunabil pīna la 275 CP - NOU NOUT - NEFOLOSIT: http://i34.tinypic.com/flanow.jpg http://i37.tinypic.com/2akjqkg.jpg 3800 TURBO V 6 - RODAT, FOLOSIT si TUNAT la 320 CP: http://i35.tinypic.com/1z1sn15.jpg 3800 Serie H SUPERCHARGERD - FOLOSIT dar TUNAT la aprox 360 CP: http://i34.tinypic.com/izytmd.jpg Sper sa reusim sa gasim masina ce o cautam pt. a ne putea apuca de proiect. Totodata sper, sa nu apara acuma pe aici MISTOCARII DIN DACIA CLUB care si-au batut joc de fiu-meu cīnd a publicat pozele astea ca cu mine nu le merge. Ca electromecanic auto cu o experienta de cel putin 25 de ani, cu service si conditii de tuning disponibile, proiectul este pt. mine REAL SI REALIZABIL si nici decum SF din dosul vreunui bloc. |
bafta Cyber cu proiectul!vad ca ai planuri mari....da un add sa vorbim pe mess:djalex_popescu
|
intradevar un proiect foarte interesant si eu ii urez succes lui Cyber si multumesc pt ideea cu flansa ;)
|
@ bolidu'
Vezi la mine īn profil e ID-ul de Yahoo īn mod public pt. fiecare. E identic cu nick-ul >>> cybercsx <<< @Hot_M@n Multumesc si cu placere. Daca ai acces la o cutie automata longitudinala cu blocul electronic de supraveghiere turatie integrat cu tot, daca ai posibilitati sa modifici / preiei consola de mjloc si pedalierul, ai putea sa-ti faci o Dacie cu motor de LOGAN si cutie AUTOMATA ;) Cutia o adaptezi de motor tot cu flansa. |
mm mrs dar nu e genul meu mie imi place lucrul manual :D :workout:
|
mai am o provocare pt dumneavoastra :D
tractiune spate ce parere aveti? |
Quote:
Daca mai īmi spui acuma ca vrei si ABS, si ESP si ATR ma duc sa ma culc :D ;) Referitor la proectul "nostru" mai sus mentionat, peste 2 - 3 luni voi fi īn Romānia cu ocazia unor afaceri. Bineīnteles nu voi veni cu masina ci cu Avionul. Am treaba la Iasi si ulterior scurt īn Resita. Am sa stau aprox. o luna de zile. Īn timpul asta am ocazia sa-mi caut o D 1410 Sport asa cum vreau eu. Daca gasesc, e OK daca nu, pica proectul definitiv. |
Hai in Iasi si-ti arat o dacie sport aproape noua, arata superb si are doar 40.000 km.Omu no da nici pentru un Logan nou, poate ai noroc!
|
eu zic sa deschizi un topic pe vanzari, ca atunci cand vii in tara sa ai mai multe sanse sa gasesti, am vazut una si pe langa mine de vanzare, daca o mai vad iti trim niste poze pe privat, bafta
|
Quote:
Am avut deja 4 cazuri din astea cu toate am fost de acord sa platesc masina + chieltuieli de stationare si transcriere īn avans cu WESTERN UNION unde vīnzatorul ar fi avut banii CASH īn mīna īn 10 minute, unde am vazut masina NUMAI ĪN POZE si totusi am fost refuzat. Quote:
Pe mine nu ma intereseaza cīti km are rulati. Din partea mea poate sa aiba si MILIONUL RULAT. E egal cu zero. Important īmi este: - Cīt mai putina rugina - Starea cel putin 99% ORIGINALA fara ciudatenii tuning - Sa FUNCTIONEZE s-o pot conduce pe rotile ei 2000 km ĪN SIGURANTA pīna īn DUISBURG. Nu ma intereseaza nici culoarea si nici daca-i proaspat spalata si parfumata, nu ma intereseaza sisteme audio montate pe ea, neoane si alte tīmpenii. Din partea mea poate avea NUMAI un radio PREDEAL montat īn ea. Īn print-ul de mai jos, se vede ruta BUCURESTI - ESSEN / DUISBURG ce trebuie s-o parcurg pe rotile ei ! Deci, masina TREBUIE SA FIE CAPABILA sa traverseze jumatate din europa pe rotile ei fara incidente tehnice sau de siguranta deoarece pe autostrada va merge cīt poate, BLANA 70% din traseu. |
slabe sanse sa ajungi cu o dacie la destinatie.e cam mare distanta si nu stii ce surprize poti avea ,mai ales ca zici ca vrei sa ii dai blana....
|
Quote:
Da. Ar merge si numai cu 80 dar atunci ma īmping tirurile de la spate :D :D :D Īn fine. Sa ajung eu pīna acolo sa am una. Deocamdata astea toate sīnt planuri teoretice. Acuma daca ma īntrebi DE CE trebuie sa fie originala daca si asa o tunez, īti spun si asta: - Deoarece multe componente ale caroseriei vor fi refacute din fibra sau aluminiu pt. a reduce greutatea si atīta timp cīt nu am originalul pe ea nu pot face o matritzare adecvata + multe altele ;) Vreau ca dupa ce lucrarea e terminata sa arate cīt mai originala. La jenti de ex. am o sursa (chit ca e cam costisitoare) care-mi frezeaza jentile la comanda pe dimensiunile mele. La treaba asta pot folosi design-ul jentilor asa zise "de canada" dar facute de 15" x 15 " si din aluminiu pt gume de 375 īn prezoane cīte vreau la diametrul cercului de prezoane cum vreau dar pt asta trebuie sa am jntile originale ca sa l-e masor si copia designul prin scanare. Daca sīnt pe ea jenti de golf sau mai stie naiba ce adaptari, n-am facut nimic. |
4 Attachment(s)
Si cat esti dispus sa dai pe o Sportiva asa cum o vrei?
Am eu una si bag mana in foc ca ajungi cu ea acasa la tine. |
@ Babanu
Unde-i volanul original ? Cum arata motorul? Jenti vad ca mai ai canadienele pe ea. Sīnt originalele sau preparate? Uite aici (si pt ceilalti) cei ce au neamuri prin SUA si bineīnteles bani, firma OASIS face jenti individuale la comanda, OLD SCOOL inclusiv. La astia daca l-e trimit o janta de dacie (tip canada um ai tu pe ea), īmi face jenti de aluminiu HIGH PERFORMANCE cu design 1:1 cu cele de tabla bineīnteles cu latimea si diametrul date da mine chit ca m-i l-e face BIG RIMS de 28". Mai cunosc si alte firme asemanatoare dar aici īn Germania care-mi pot face o serie de piese noi dar pt. asta trebuie sa am originalul ca matrita de aceea treaba cu originalul ;) Referitor la coupe-ul tau, putem discuta detailat dupa ce vad mai multe poze. Recomandabil dicutii pe YM. ID-ul meu īl gasesti īn profil. |
Volanul e aruncat prin magazie.
Jantele sunt indreptate,curatate si vopsite. Motorul arata ca orice motor de Dacia 1400. Rugina nu are.Tocmai am revopsit-o.Interiorul e refacut cu materiale "Made in Germany" :). Spune-mi ce fel de poze vrei si iti fac.Am incercat sa o tin la exterior cat mai originala. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning