![]() |
Re: "Damon Hill makes me sick"
Cred k eu dak as face o asa saritura la viteza aia cu rennou meu as ramane doar cu volanu in mana :))Oricum e parfum masina,dak avea sl 65 black isi vedea ala moartea :)))
|
Eu sigur nu vomam ...ba chiar ii ziceam sa ii dea mai tare!:lol:
|
nu mi s-a parut cine stie ce...ma asteptam la un sofat mult mai profesionist, cu derapaje controlate, etc...
|
Quote:
|
de acord cu adrian...:D
|
Quote:
|
Quote:
nu era la proba de drift si nici la fifth gear |
saracu' om =))
|
Quote:
Cum sa spui asa ceva ? Macar stii cum arata rool cage-ul cand se deschide in cazul rasturnarii ? Atunci cand decapotezi masina "plasticul" acela se ridica si la randu lui coboara pentu a masca zona unde se ascunde acoperisu :D Fiti mai atenti data viitoare... |
super tare masina dar s soferul.....ce n as da sa fiu pasager in masina....sincer chiar as vrea in ciuda "problemelor"....:-):-)
|
:)) tare...bine ca nu sa scapat inauntru...:)
|
cat calm..
|
:D:D:D si eu i-am facut pe 2 doi sa dea afara ce au mancat in ziua respectiva :twisted: pentru cei care nu cred :lalala::lalala::lalala::chew::peace:
|
Cu cata lejeritate conduce
Mult respect pentru acest fost campion.... PS: ce sfrijit pare....dar asa sunt toti pilotii de F1 |
Quote:
Normally part of the interior’s rear-compartment surround structure, the padded, leather-covered bar pops up, locking in place in a third of a second if sensors detect an impending rollover. The driver can also raise and lower the bar by a switch on the console. si uite si linkul http://thecarsblog.com/2009-mercedes-sl-63-amg/ gasesti peste tot pe net ca aia nu e o bucata de plastic si ca e un sistem de siguranta. fi mai atent data viitoare ....... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning