Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Oltcit (https://forum.4tuning.ro/497-anunturi-auto-oltcit.html)
-   -   Stopuri clare!! (https://forum.4tuning.ro/497-anunturi-auto-oltcit/11503-stopuri-clare.html)

dj16xxs 13-07-06 13:50

Re: Stopuri clare!!

Quote:

Originally Posted by tha_nox
da cu spray se mai vede ceva prin ele? :rolleyes2
si mai auzisem de la cineva o metoda...afumate la lumanare :D oare facea baza de mine sau chiar merge? :D

alea negre asa le faci cu lumanarea si alea albe exista o solutie la policolor....nu stiu cum se numeste...o iei...si bagi tripla in ea(solutie)...o lasi 24 de ore si se face alba alba...

tha_nox 14-07-06 08:56

et referi la alea mai gri? sau culoarea aia sprea alb...dar uniforma?

tha_nox 14-07-06 09:14

auzi, dar john cum le-a facut pe alea de pe DES roshii?ca ale lui parca asa erau...

Adryx 14-07-06 15:57

Quote:

auzi, dar john cum le-a facut pe alea de pe DES roshii?ca ale lui parca asa erau...

Cu folie roşie...transparentă. Se mai pot face şi cu spray. E special pentru triple.

tha_nox 14-07-06 16:06

10x! da cum credeti ca arata mai bine? roshii, negre, sau clare?
cu toate ce e cam aiurea intrebarea pt de obicei depinde de culoarea masinii...

Laure2fast 14-07-06 18:05

Quote:

10x! da cum credeti ca arata mai bine? roshii, negre, sau clare?
cu toate ce e cam aiurea intrebarea pt de obicei depinde de culoarea masinii...

la culoarea rosie arata mai bine clare..

mad_mike 15-07-06 11:36

XXS-ule nu ar merge diluant sau se topeste plasticul?eu dupa ce am vopsit aripa din spate mi-au dat un pic si pe stop si cand am vrut sa il sterg mi-a zis cineva ca cu diluant si acum are mici dungi albe.

bodyspeed 15-07-06 17:36

Quote:

Originally Posted by mad_mike
XXS-ule nu ar merge diluant sau se topeste plasticul?eu dupa ce am vopsit aripa din spate mi-au dat un pic si pe stop si cand am vrut sa il sterg mi-a zis cineva ca cu diluant si acum are mici dungi albe.

de topit nu il topeste ..dar devine casant.. din cate stiu un prieten a vopsit niste triple adica sa aiba o tenta... in fine care continea diluant..... si s-a spart imediat plasticu .

youngGangster 15-07-06 17:58

frate cu sprayu.....iti stabilesti o distanta de vreo 10 cm sau 15.....depinde cat de inchise sau deschise vrei sa le faci....da tre sa dai cu talent:))

tha_nox 15-07-06 18:05

Quote:

Originally Posted by youngGangster
frate cu sprayu.....iti stabilesti o distanta de vreo 10 cm sau 15.....depinde cat de inchise sau deschise vrei sa le faci....da tre sa dai cu talent:))

da cu ce spray?
orice spray sau unu special mai transparent?si...pe interior sau exterior?:rolleyes2

Tim 16-07-06 12:02

vezi k sunt niste sprayueri mici nush ce gramaj au ....si au capacu mai transparent

e_Max 19-07-06 18:59

mama frate cu sprayu

e_Max 19-07-06 19:08

nu stiu cum iasa dar eu am inegrit triple (acuma fiecare cu metoda lui) si am facut in felul urmator
-un smirghel fin de P 2000 la apa ca sa matuiti putin suprafata din exterior
-apoi se sa cu o solutie pt plastic nu stiu exact cum ii zice (plastofix) cred
- dupaia combinati putin lac auto (puneti in el putin negru dar si negrul sa fie cu luciu direct nu mat)
- si apoi aplicat cu pistolul de vopsit si gata

sau cel mai bine le duceti la un service si spuneti ca la vreti negre nu stiu cat va cere pt asta
dar cred ca , clare ar arata cel mai misto pe rosu

Tim 25-07-06 15:00

Quote:

Originally Posted by dj16xxs
alea negre asa le faci cu lumanarea si alea albe exista o solutie la policolor....nu stiu cum se numeste...o iei...si bagi tripla in ea(solutie)...o lasi 24 de ore si se face alba alba...

nu potzi sa te interesezi ce solutie este aia de la policolor :D

bomberman 25-07-06 19:21

e max ... da nu ai poze cu cele negre sa vad si yo/?

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning