![]() |
Re: recomandare sistem boxe componente
nu am nimic in scurt am sa ma apuc maine sa iau iar toate firele la verificat si sa vad [pote face vreo boxa scurt in usa dar nu cred ca le-am izolat cu banda ,muzica a mers vreo 10 min dupa care boxele pe fata miroseau a incins banuiesc ca le-am prajit ,dar prob ca ele merg daca schimb siguranta merge o periioada
|
unde as putea sa fac si eu o masuratoare a Slp-ului siccer sant curios sa vad ce am facut eu cu mana mea :D,bine asta dupa ce imi iau boxe pe fata si sa rezolv prob
|
Pai vii la 4tuning pe 10-12 aprilie si or sa fie masuratori la SPL..daca nu iti iei intre timp difuzoare pt fata poate ma contactezi pe sambata si treci sa facem o proba la una alta si poate gasesti ceva sa-ti placa..
Bafta! |
esti din buc ?
|
Da....
|
scz nu vazusem
ok pai hai ca daca este ne auzim la un tel ,mc frumos |
Quote:
|
uite am sa incerc altfel maine am sa scot semnalul de pe RCA si am sa pun semnal pt toate 4 boxele pe HY-level am sa incerc sa vad si asa cum merge daca face la fel e sigur de la boxele de pe fata si daca nu se intampla nimic am sa le scot de pe amplif ,si le pun pe HU cum erau inainte
|
Incearca cu niste Y-uri singura problema care o sa o ai e ca nu o sa mai ai fader..
|
da asta am fol ,am omis sa iti spun eu ca din 2 rca am incercat sa alimentez cu semnal 2 amplificatoare ,unul pt sub iar celalalt pe inca 2 dif (sub de 8 inch sony exploud puse pe polita )si boxele portiera fata ,la inceput foloseam Y pt a separa din 2 4 cate imi trebuiau mine pt ambele amplif dar acum mai imi trebuia inca 2 si nu am avut de unde sa iau ca nu am ajuns la mag ,
|
asa am ajuns la conluzia azi sa fol semnalul pe care il aveam si sa mai scot pt inca 2 de pe intrarea hy level semnal luat de pe boxele ovale de pe polita care sant legate direct la hu aici este ceva gresit ma handesc ca se face cumva o inchidere de circuit care decalnsaza protecita unui amplif ca se fura curent in prostie , la un moment dat a piuit condesatorul si s-a ars siguranta de alimentare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning