![]() |
Re: Idei tuning pentru Dacia 1300
Quote:
una alta inspira-te:d |
https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=1381
Am pus mai sus un link cu pozele:) //EDIT Aveti idee de unde pot cumpara niste vopseluri bune(perla , metalizat, nova,etc) , in Ploiesti?:) |
parerea mea ar fii sa o lasi cat mai originala la exterior, fara spoilere si alte modificari, ai putea sa o lasi mai jos ca mi se pare cam inalta, motor ai mai multe posibilitati 1.6, alpine care se pune usor pe dacie si e destul de bun, acum depinde daca vrei sa o fci de fuga sau sa fie masina de zi cu zi, ai putea doar sa ii pui evacuare directa din inox un filtru sport, nu ti-ar da putere dar ar urca mai repede in ture, un carb cu dublu corp, si nu te-ar costa mult, si ti-ar ramane bani de exterior. bafta
|
Quote:
Cam la ca pret as gasii un Alpine ? O sa fie si de fuga, cat de cat... asta sa nu raman la stop ultimu ..:lol: Dupa cum am spus si in posturile anterioare, nu am sa pun tot felul de chi-chi-te pe ea. Merci pt sfaturi:)! |
Luneta spate, cu folia neagra si inscriptia, eu zic ca arata bine. In schimb flacarile de pe capota fata nu isi au locul acolo.
|
vreau si eu niste informatii despre niste jenti de dacie, ma poate ajuta cineva?
|
vreau sa pun jenti cu 4 prezoane si nu stiu cum, uni spun ca ar merge butucii de la renault18 dar eu nu cred pentru ca am fost la dezmembrari si tipul de acolo m-ia spus ca nu se potrivesc si nu a vrut sa-mi dea.
|
cauta la bazar ..sunt flanse care fac trecerea de la 3 la 4 prezoane...
|
mersi dar cat costa si sunt omologate?
|
nu cred ca iti trebuie omologare treaba e sa ti anvelopele in marimea inscrisa in certificat ...ceva la 100 euro costa ...nu mam mai uitat de mult ..http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...iere-29-1.html cauta aici ca nu stiu distanta dintre prezoane ...s aiti spun exact
|
eu stau aproape de bucuresti si m-am interesat la AUTOVIT si tipul de acolo a ziz ca sunt in jur de 1200 de ron toate 4
|
cam mult..uitate acolo unde ti-am dat linkul
|
Quote:
pe fata pui tot ansamblul de la Nova...fuzete, portfuzete si alte acareturi iar pe spate aduci la fel tot ansamblul de la Renault Fuego. Asta este alternativa...sau daca nu cumperi flanse :D |
la motor se poate asa
-reduci din chiulasa cu 1mm se va mari raportul de compresie -slefuiesti bielele si le aduci la acelasi gramaj pe toate pt echilibrare -iei din grosimea volantei la strung dar nu pe partea de ambreiaj se va usura rezultand un demaraj mai bun -arborele slefuite manetoanele da rezistenta si urcare rapida in ture -pistoane mai usoare mahle daca gasesti -arcuri de supape mai tari -pompa de ulei debit marit -2 ventilatoare de racire electrice -slefuite f bine galeriile de admisie si evacuare din chiulasa -ulei 20w50 plus un aditiv -carburator de lada 1200 plus filtru sport -bujii bosch -antigel calitativ de marca -radiator de ulei -galerii si tobe inox cutie viteze -un grup conic scurt 8/33 -ulei bun de tansmisie plus un aditiv directie -bucsi calitative cauta sunt destule -amortizoare pe gaz -bara antiruliu mai groasa de papuc diesel daca gasesti -arcuri mai tari si mai mici in inaltime frane -discuri ventilate -placute de frana racing -lichid de frana calitativ jante -care vrei dar sa nu ai probleme cu rar in trafic caroserie -vopsita integral -un mic si finut eleron -ceva spoiler sub bara fata discret dar eficient vezi de la dacii de raly -faruri cu angel eyes -stopuri cu leduri interior -scaune mai bune - volan sport -bord iluminat alta culoare eventual leduri -ceas temperatura ulei -o muzica decenta cd player si boxe ok -pedale aluminiu sport restul mai vezi si tu pe ici colo |
m-ai stie cineva si altceva referitor la modificari motor sa pot sa compar, am facut rost de un motor de nova de 1600 si cutie de renault si m-ai vreau un carburator de r18 in stare buna are cineva? NU SARITI CALUL fi-ti rerzonabili. CONCRET AM SAU NU SI PRET.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning