![]() |
Re: Fiat Punto Sporting LSD-Doors CJ-86-LOW
Felicitari pentru tot ce ai facut.
|
La evenimentul de la Pitesti am vazut si eu masina ta, superba, cu toate ca mie nu imi plac jantele ( fara suparare, imi placeau mai mult cele vechi :D ). Ceva premii ?
|
pai jantele le-am ales sa fie in ton cu masina..nu am putut sa iau mai mari..sau mai late..pt ca-mi freaca in aripi pe spate din cauza incintei ..
iar ca premiu..am luat Top Car Of The Show 8) |
Felicitari !
|
Ca tot veni vorba, pe ce dimensiuni rulezi acum? J , ET , gume, distantieri daca e cazul?
|
Pai jantele is Wolfrace pro-sprint matte black + red ring 15" 7j nush et`u, distantiere de 20mm si gume 195/50/15 Eagle F1 toate 4
|
Frumoasa masina !bv
|
frumos exemplar... poate in iarna o sa fei ceva surprize ... neasteptate:D
|
superba masina ta...credema ca am avut o poza cu ea pe desktop luni de zile..pe bune.si eu am avut un fiat punto mk2 tot negru dar l-am dat si acum am un stilo.a fost cea mai buna masina p care am avuto...fiat is the best!!!
|
Superba masina azi cand am vazut-o in Ludus am inlemnit
Muzica lol nota 20/10 mie mia placut foarte mult si sunt sigur ca si directorului liceului si vecinilor de acolo care au venit si te-au rugat sa dai mai 'tare" ca de nu cheama Loganurile albe Tot respectul pt proiect si sa mai vi pe la noi poate vom discuta mai multe despre masina muzica sau cine stie. (sunt baiatul cu geaca alba, care a venit inainte sa se sune la voi "care s-a cam bagat in seama":D ) |
hehe, pai nah ..ce sa fac..a fost de reclama..mai vin de fiecare data cand e nevoie ;) ..pacat ca nu a tzinut vremea cu noi..sa fie spalata masina..ca atunci era alta treaba..apropo..au fost probleme dupa c am plecat ? se cam uitau urat aia..cat ca nu mi-a pasat :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 premii noi @ Napoca Motor Days : Loc 3 Tuning Sunet si locul 2 la Bass Race 18
|
https://www.youtube.com/watch?v=j6SY_6hU9EI un filmuletz care l-am gasit pe youtube cu fiatu..enjoy
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning