![]() |
Re: Accident mortal BMW e30-B 87 BGN
acum cateva minute am aflat...si am crezut ca e o gluma foarte proasta...
Dumnezeu SA-L ierte nici acum nu-mi vine sa cred....tremur tott altceva nu pot sa zic...eu il stiam de cand si-a luat masina din vara...a venit sa-i dau niste piese...ce pot sa zic era super linistit,,de treaba chari numai sunt in stare sa mai zic nimic... marti seara pe la 18:40 a fost la mine...a plecat pe la 19:15-20....ultima oara cand l-am vazut... :( odihneasca-se in pace...mult prea devreme... |
Odihneasca-se in pace.... prea devreme...
Nu ma pot obisnui cu gandul....... :(:(:( |
Poate ne mobilizam si mergem si noi la Buzau. Eventual doar cei care il cunosteau.
|
deci nu imi vine sa cred, super baiat alaturi de care am lucrat o buna perioada de timp, sunt foarte socat. imi aduc aminte cat de mandru era de masina lui si imi spunea mereu ce isi mai punea pe masina, cand ma suna el dimineata la 7 sa merg cu el sa isi schimbe evacuarea, imi amintesc multe lucruri frumoase.....chiar si cand si-a dat demisia si a fost ultima lui zi la birou.dureros, foarte dureros.
O SA RAMAI IN INIMA NOASTRA BERCUCULE.........AI GRIJA DE TINE ACOLO UNDE MERGI. |
:( Dumnezeu Sa-l ierte !! Imi pare nespus de rau pentru soarta lui. Cine l-a cunosctu stie ca era un baiat foarte de treaba. Cand ma gandesc la el il vad cum era in acea zi cu soare de duminica la Craiova , bucuros...
Cristi sti ca nu te voi uita vre'o data !! Ramai cu bine prietene, si intr-o zi o sa ne intalnim acolo sus sa vb. de e30-uri. Sunt multe de zis despre tine , dar in aceste momente chiar nu mai am puterea de a scrie. Imi pare f rau ca nu pot sa ajung la inmormantare... NU O SA TE UIT !!! :( :( :( |
R.I.P... stiu masina de la craiova. a fost aici cu ea. nu l-am cunoscut personal dar e trist ca se intampla astfel de lucruri... Odihneasca-se in pace.
|
eu zic sa ne strangem cat mai multi ca asa e frumos si sa mergem la un ultim omagiu ptr un om asa bun ca "ingineru"
ai grija acolo sus de tine inginere si NU TE VOM UITA NICIODATA!!!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
incercam sa mobilizam prietenii si fosti colegi sa mergem la Buzau, in mod civilizat si cu caracter solemn, chiar suntem profund indurerati.
Nu o sa mai fie nimeni ca Bercuc......cu "Ursulet cu motor de Pisicuta" |
completez:............si cu adidasi SPARCO! ! !
|
R.I.P "BERCEANULE" !!!!
|
R.I.P.
|
R.I.P.
|
in aceasta seara la ora 22.30 ne adunam la Casa Poporului pt a ajuta familia indurerata,ii rog pe cei care l-au cunoscut daca au posibilitatea sa vina,vor fi acolo verisoara lui si iubita,va multumesc
|
R.I.P. Vreau sa intreb si eu cv. Este fiul doamnei Bercuci Maria (profesoara de romana din Buzau, Lic. Economic) sau este coincidenta de nume?
|
Da este fiul profesoarei Maria Bercuci
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning