Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   O femeie de vis... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1147-femeie-vis.html)

DAMaged 26-08-04 00:24

Eu zic ca a doua poza e de \"sculat\" pofta si prima de \"adormit\" pe vesnicie.........

Alfa_band 26-08-04 07:54

mie nu mi sa-r scula pofta nici la a doua! :D :D :D

R-NOS15 26-08-04 18:34

pfuay.. cand am vazut prima poza era sa cad d p scaun.. :anger: :blink:

CT-87-ADY 28-08-04 01:06

Dupa ce am vazut poza... m-a pocnit un somn... cred k o sa am coshmar in seara asta... :wink:

EvLSant0S 21-05-05 00:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
heheh :D

Scrie in polona acolo. \"Adobe PhotoShop, femeia ta o sa il iubeste\"

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sry nu ma pot abtine :d
femeia ta o sa il IUBESTE :lol: :lol: :lol: :lol:
:P

am auzit eu bine sau zetemte la mare zicea ceva de genu :

\" fu tzi fu tzi , vin baietzi buni ... \" ? :-)

Sasha_z 14-09-07 02:23

Re: O femeie de vis...

hmmmm kiar nu m`am gandit la asta.....kiar baieti..... cum arata femeia de vis ??? :D:D: :peace:

Mustang 14-09-07 10:21

Alt topic mort Sasha.
Nu iti va posta prea mult lume pe el. ;)

Sasha_z 14-09-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099415)
Alt topic mort Sasha.
Nu iti va posta prea mult lume pe el. ;)

macar am incercat :oops::oops::oops:

Eugen_TL 14-09-07 15:08

acelasi lucru am zis si eu azi noapte dar totusi mi s-a sters postul...ce fain :) tot asa ;) :-j

Mustang 14-09-07 15:11

Vrem femeia de vis. Nu neg. Niciodata nu vom avea femeia perfecta, pentru ca ea nu exista.

Oricum ceea ce e de vis pentru noi nu o putem avea, pentru ca nu suntem de nivelul ei. ;)

Poftiti 2 idei.

Sasha_z 14-09-07 15:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100252)
Vrem femeia de vis. Nu neg. Niciodata nu vom avea femeia perfecta, pentru ca ea nu exista.

Oricum ceea ce e de vis pentru noi nu o putem avea, pentru ca nu suntem de nivelul ei. ;)

Poftiti 2 idei.

tu vrei o femeie kre sa se multumeasca cu ce ii dai... sanu ceara sa nu pofteasca sa nu vrea absolut nimic!!!!!!!! asa e?

Mustang 14-09-07 15:27

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1100289)
tu vrei o femeie kre sa se multumeasca cu ce ii dai... sanu ceara sa nu pofteasca sa nu vrea absolut nimic!!!!!!!! asa e?

Ce am zis eu si ce ai inteles tu...:rolleyes2
1. Femeia perfecta: Fotomodel, bogata, desteapta, muta (pt unii), dama in societate si curva in pat, buna bucatareasa si topita dupa tine NU VA AVEA NIMENI.

2. Daca ar exista o gagica care s-ar potrivi cu ce ni se pare noua a fi aproape de ceea ce cautam, cu siguranta nu o vom avea pentru ca NOI nu suntem suficient de buni pentru ea.

Sasha_z 14-09-07 15:32

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100310)
Ce am zis eu si ce ai inteles tu...:rolleyes2
1. Femeia perfecta: Fotomodel, bogata, desteapta, muta (pt unii), dama in societate si curva in pat, buna bucatareasa si topita dupa tine NU VA AVEA NIMENI.

2. Daca ar exista o gagica care s-ar potrivi cu ce ni se pare noua a fi aproape de ceea ce cautam, cu siguranta nu o vom avea pentru ca NOI nu suntem suficient de buni pentru ea.

ceea ce am scris eu... nu m`am referit la postu tau anterior... asa cred eu .. k o femiee din asta ti`ar treb si ti`ar placea... kre nu vrea nik altceva dekt minimu nimimului fara sa aiba parerea ei si cerintele ei.....

Mustang 14-09-07 15:36

N-am zis asta. ;)
Pot spune si eu lejereanu acum: nu ma cunosti, asa ca taci. Nu ?

Sasha_z 14-09-07 15:37

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1100337)
N-am zis asta. ;)

nu nu ai zis... da asa am inteles eu;) da poti sa spui.. pt k nici`unul dintre noi nu este in postura sa comeneze despre cealalta persoana...
atunci imi cer scz...

All times are GMT +2. The time now is 11:51.

- Copyright 2026 4Tuning