![]() |
Re: Noul VW Golf VI primeşte 5 stele la noile teste EuroNCAP
Daca-i la fel de fiabil ca si 5-ul...un Frankestein cu piese produse oriunde, numai in Germania nu...ma las pagubas. 5 stele ?! De parca iti iei masina de dat cu capu'...restul (in principal fiabilitatea...nu mai conteaza).
|
daca si renault ia 5 stele.. era logic ca noula golf va lua 5:)
|
Quote:
|
Quote:
|
dacat sa-mi iau un sandero care a obtinut 2-3 sau 4 stele nu mai stiut infine mai bine pun inca 10000 de euro sa mai mult dar ma simt in siguranta
|
mult te-ai gandit pana sa zici asta ? adica nu stiu, la voi banii cresc in copaci, cu verzisori in loc de frunze ?
cine mai are inca 10.000 de euro de plus in plus pentru o masina, de la inceput nu prea se va orienta spre logan/sandero. ca pe banii aia iti iai logan/sangero cel mai echipat si iti raman si de benzina. deci nu fabulati. nu prea am la suflet eu grupul vag, dar bravo lur ca au otinut 5 stele. sa vedem acuma cu noile reguli cate stele obtin si restul masinilor. |
Quote:
foarte comic a sunat ce ai spus tu ...parca 10.000 euro sunt bani de buzunar pe 2 zile |
Quote:
crezi ca nu sunt si oameni care au asa ?? |
ba sunt si oameni care au asa...dar oamenii aia nu se gandesc la sandero sau la golf 6.
|
E super masina merita 5 stele doar e VW.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning