Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Acura pregăteşte un rival pentru BMW X6? (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/114556-acura-pregateste-rival-bmw-x6.html)

getedoi 18-03-09 09:54

Re: Acura pregateşte un rival pentru BMW X6?

wow...deci oamenii astia asa de tare s-au grabit sa lanseze conceptul, ca au uitat sa aprinda luminile in studio :lol:

"acura a lansat noul DRK, care nu va putea fi condus decat pe intuneric deoarece se teme de lumina puternica a soarelui. modelul va fi disponibil, ca si Ford T, doar in negru"

Cr0c0 F 18-03-09 15:52

super tare...acura e totusi acura..cele 2 modele se vor bate pe viata si pe moarte:) sa vedem ce va iesi:)

The_Mask 18-03-09 19:59

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2157325)
daca va fi pe masura lu` X6, jos palaria! desi nu prea cred asta...X6 e masina nu gluma!

De fapt X6 e gluma nu masina :D

VBogdan 18-03-09 21:32

1.arata frumos,are niste linii dragute,asteptam sa l vedem la salon
2.nu cred ca va fi un mare concurent pt x6 pt ca ....pt ca imi palce prea mult x6 ca sa poata fi depasit si in primul rand bmw a deschis acest sector-spre sa am dreptate- si acuma sa vii cu ceva ce zici u ca e mai bun decat orisice e cam urat....

boy_wonder 31-03-09 12:12

5 Attachment(s)
Rivalul lui X6 are un nume: ZDX

Este oficial. Acura va prezenta pe 8 aprilie la New York International Auto Show un rival pentru BMW X6.

Noul model se va numi ZDX şi va veni la salonul american sub formă de prototip, urmând ca versiunea de producţie să ajungă la dealeri în această toamnă. "Prototipul ZDX este complet diferit faţă de ceea ce am văzut până acum de la Acura", a declarat Jeff Conrad, vicepreşedintele diviziei de vânzări Acura. În plus, acesta a mai adăugat şi că "prototipul prezintă un nou nivel de lux, stil şi rafinament pentru Acura". În ceea ce priveşte trenul de rulare, este posibil ca noul Acura ZDX să beneficieze de un motor V6 de 3.7 litri şi de sistemul SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive).

adrian78bmw 31-03-09 12:27

Re: Acura pregăteşte un rival pentru BMW X6?

tot nu se vede nimik ...:censored:

allexutzzu 31-03-09 12:41

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2161403)
De fapt X6 e gluma nu masina :D

inseamna ca n-ai mers cu x6...incearca varianta 5.0, adica 4,4i twin-turbo...si ai sa te convingi ca nu e de glumit cu asa ceva! ;)

bogg 31-03-09 12:45

Iata cum mult - contestatul X6 a creat incet dar sigur un nou segment. Si Acura e prima marca care vrea sa fure o bucatica de pe piata SAVurilor. Motorul de 3.7 de pe Acura ZDX va dezvolta in jur de 300 de cai.:)

SaIBoT 31-03-09 13:08

Arata f bine,linii frumoase..cred ca X6 va avea un concurent serios pe piata!

lucian1985 31-03-09 13:11

As vrea sa vad mai mult, totusi.....oricum, pare sa aiba o forma destul de unica :)

the_one_and _only 31-03-09 14:46

Quote:

Originally Posted by lucian1985 (Post 2199326)
As vrea sa vad mai mult, totusi.....oricum, pare sa aiba o forma destul de unica :)

Vei vedea la slaonul auto de la NY, asta dak nu vor scapa pe net ceva poze inainte de eveniment.

Si inapoi la masina, nu spun decat ce am spus si mai sus GO BACK TO YOUR FUCKING ROOTS ACURA:chainsaw::censored::punch::boxing:, masinile de genul asta sunt o mare tampenie ca si concept, oricum sunt curios cum arata pe bune.

Marius_mym89 31-03-09 16:11

hmmm desi nu se vede cine stie ce din pozele alea ...arata destul de promitzatoare masina:-D

The_Mask 31-03-09 17:00

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2199246)
inseamna ca n-ai mers cu x6...incearca varianta 5.0, adica 4,4i twin-turbo...si ai sa te convingi ca nu e de glumit cu asa ceva! ;)

Eu vorbesc strict de design, nu am facut referinta la motor.

allexutzzu 31-03-09 17:30

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2199929)
Eu vorbesc strict de design, nu am facut referinta la motor.

ca design..au fost primii care au scos un asemenea SUV...dupa cum vezi deja se incearca un rival direct, cu forme asemanatoare, cum e acura asta...mai tarziu vor mai aparea si altele cu siguranta, ceea ce demonstreaza ca nu e "o gluma" cum o numesti tu!

dan_eclipse4g63t 31-03-09 17:58

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2199995)
ca design..au fost primii care au scos un asemenea SUV...dupa cum vezi deja se incearca un rival direct, cu forme asemanatoare, cum e acura asta...mai tarziu vor mai aparea si altele cu siguranta, ceea ce demonstreaza ca nu e "o gluma" cum o numesti tu!

SI X6 A COPIAT INFINITI FX35 SAUFX45;)
CEL PUTIN LA SPATE UNDE SE VEDE ROTUNJIREA,ASA CA NICI BMW NU ESTE CEVA REVOLUTIONAR.
PUR SI SIMPLU TOT O COPIE.ORICUM SANT SIGUR CA ACURA VA FII MAI AGRESIVA CEL PUTIN LA CAROSERIE,SE VEDE SPATELE MAI JOS SI MAI ALUNGIT.
DE X6 SANT FOARTE DEZAMAGIT LA CAT COSTA,AM CONDUS MASINA CA ARE NASUL MEU SI SINCER LA 3000 BITURBO,307CAI ESTE DESTUL DE LENTA PENTRU CA ARE O CAROSERIE MARE SI INALTA,IN REST CE SA ZIC LUX,OPTIUNI MULTE CA LA O LIMUZINA NORMAL,DOAR ESTE BMW.:D:lol:
ASA CA FORMA ESTE TOT DE LA JAPONEZI,SI CUM ACURA ESTE ACOLO,POTI SPUNE CU SIGURANTA CA BMW A COPIAT PRIMUL,RESTUL ESTE CAN CAN,;););)

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning