![]() |
hmm .... mai degraba se poate inmatricula la camion decat la tractor.
ca dak poate atunci de 80/90km/h ... poate intra si pe autostrada ... nu ? cel putin teoretic .... oricum ... super mijto interior ... sa recunoastem ... :) |
...
frate... jho am condus asha ceva la tata la servici ... da` stock :D ... dai cu capu` de toate draciile prin interior dreaq` ... se zgaltzaie rau de tot la cel mai mic damb ... oricum asta arata prea marfa ... cel putzin interioru` e superb pt. asha ceva ... nu cred ca se poate inmatricula asha ceva ... pt. ca nu potzi sa le cumperi de la armata .. singurele care pot fii cumparate sunt cele date spre casare ... dar sunt f vechi ... si nu cred ca se pot inmatricula ... ;) oricum ... PiMP My` TaNk RuLzZ :D
|
super tare :lol:
mergesa dai o tura seara (lol) :twisted: :lol: :lol: :lol: |
arata bine pe dinauntru, dar exterorul ar mai trebui lucrat (parerea mea)
Intrebare: Unde o parchezi? :confused2: |
sa imi f@$ una! h3h3h3h33h3h3h3
asta nu credeam s-o vad vreodata! |
sa te claxoneze asta in intersectie .... :lol: :lol: a mai fost la tv pe Discoberi unu in Anglia de mergea cu tancul pe strada perfect legal
|
Arata prea super!
Tuning....nu are limite :D . |
In mod sigur cineva care considera ca un S 600 blindat nu il protejeaza suficient de bine
|
Re: ...
Quote:
~Nautilus PS pt. cine mai sterge posturi fara avertisment: ii transmit un mesaj calduros in stilul lui Gigi Becali catre Antena 1 :D :P :D comentezi prea mult ;) blowwind |
din cate stiu eu anglia este singura tara din lume unde se pot inmatricula vehicule militare. :wink:
|
Re:
Quote:
Se poate dar asta nu cred ca e facut sa mergi cu el pe strada .................. :shock: :shock: |
tare..tare...io tot vreau un trabant:))
|
vreau sa vad cum faceti voi prin bucuresti parcare laterala cu ala
:lol: :lol: :roll: |
hai sa revenim cu roatele pe asfalt. e misto ca idee dar cine ar putea ibi asa ceva in afara de comunisti. chiar asa de frica sa le fie incat sa mearge cu TAB-ul la cumparaturi :lol:
|
supeeeeeeeerrrrrr, nu ma asteptam la asa ceva
dar ce mai e de tunat??? ca masini , camioane, avioane, ambarcatiuni, acum tancuri motociclete, ce mai urmeaza, ..................??? inca nu am vazut nici un elicopter \"tunat\" :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning