![]() |
Re: Abuzuri ale politistilor !!!
E nasol ca s-au luat de tine,dar hai sa fim seriosi.Daca tu incalci legea si circuli cu prostiile alea pe masina,neomologate,de ce iti iei asa foc ca oamenii aia isi fac treaba?Vrei sa zici ca nu aveai de gand sa pleci de acolo?Lasai masina acolo?Singura greseala pe care au facut-o e ca nu au asteptat sa pleci,sa te opreasca ei.
PS:Vezi ca este o sectiune "sa radem si sa glumim" unde se pun bancurile;) |
Quote:
Ma opresc aici ,cu aberatiile mele....i-mi cer scuze daca am suparat pe careva si observ ca nu intereseaza pe nimeni ce zic eu....cred ca m-am inselat cand am crezut ca o sa fiu inteles , pe acest forum....dar asta e, se mai inseala omu. :???: Pace to all. P.S. Viteza ucide !!! Nu te lasa inselat !!! P.S. Politia Romana = Siguranta si Incredere !!! :boxing: |
bla bla bla bla bla ... (2) În situatiile prevazute la alin. (1) certificatul de înmatriculare nu se retine daca conducatorul autovehiculului sau tramvaiului remediaza pe loc deficientele constatate, caz în care se aplica numai sanctiunea contraventionala. ....... c) autovehiculul are montate mijloace speciale de avertizare luminoasa si sonora, cu încalcarea prevederilor legale; f) dispozitivele de iluminare si semnalizare luminoase, mijloacele fluorescent-reflectorizante, prevazute în normele tehnice în vigoare, sunt defecte sau lipsa, farurile nu sunt reglate sau sunt montate alte dispozitive decât cele omologate; In concluzie ... mai bine trage-o tu, ca sa nu ti-o zic eu! |
"In concluzie ... mai bine trage-o tu, ca sa nu ti-o zic eu!" by Crys . Sorry , dar n-am prea inteles ce vrei sa zici :???: poate pt ca-s racit rau, sau poate ca am capul tare....fii mai explicit te rog..ce anume sa-mi trag eu ??? :-P ..off., greu cu tine :lol:
P.S. Politia Romana = Siguranta si Incredere ..:blahblah::blahblah::blahblah: |
Bine ti-a facut atunci..Cand mergi cu ceva neomologat pe masina iti asumi un anumit risc,nu?Ai gresit,ai platit.Punct.Nu esti nici primul nici singurul.Din punctul meu de vedere,intr-o situatie de genul asta totul tine de diplomatie.Daca stii sa vorbesti cu ei,scapi.Daca nu,o patesti.
|
aprob :) dupa seara de luni ...
fara numar pe fata, fara evacuare(de la mijloc), cu parasolar pe parbriz, folie(omologata teoretic) ... am vb frumos si am scapat doar cu o "mustrare" - "sa le faci !". |
Quote:
Apropo, sa nu crezi ca n-am platit vreodata vreo amenda, dimpotriva, am lut amenda pentru vorbit la telefon si radare....uar cand am gresit am platit la ghiseu, dar acum cel mai tare m-a deranjat ca eu am incercat sa fac ceva bun, cred eu , si n-au avut cu cine .Se pare ca ti-e foarte greu sa intelegi (CoCaine)EU ERAM OPRIT CAND MI-A CERUT ACTELE ,IAR DACA PLECAM SAU NU CU NEOANELE APRINSE, ASTA TE ASIGUR CA NU AS FI FACUT-O DE FATA CU MILITIENII.NEOANELE SUNT LEGATE LA BRICHETA SI LE APRIND DOAR CAND OPRESC,NU M-AM GANDIT CA SE VA GASI UN FRAIER CARE,DESI IN LEGE SCRIE CA TREBUIE "SA CIRCUL" EL TOTUSI MA AMENDEAZA.IAR CA SA STII INAINTE SA LE MONTEZ AM FOST LA R.A.T IASI, LA UN AMIC SI L-AM INTREBAT DACA TREBUIESC OMOLOGATE SI MI-A SPUS CA NU, IN REGULAMENT NU SPECIFICA NIMIK DESPRE MONTAREA DEDESUPTUL MASINII,....dar de fapt ce rost are toata discutia asta,cand am inteles opinia ta ???? " Punct " :)))))) P.S. "Ma omori " CoCaine, sincer ma omori de ras....:)) P.P.S Se pare ca "ocaruntu" ai dat peste cel mai intelegator si destept politist existent pe pamant, trebuia sa-i fi facut o poza ceva ,sa vedem si noi cum arata un exemplar atat de rar :))) bafta in continuare, eu sunt mai ghinionist, descopar doar " noi talente " cum e si taranu asta de la Tutora, ma jur ca 45 min a durat pana a terminat de scris P.V., ma gandeam ca scrie vreo carte ceva, politista :))) tare" s curios ce-a scris atat, cred ca facea bastonase :-P , sper sa vina anul asta P.V., daca a nimerit Posta, desi cred ca l-a lasat la Farmacie, de asta nu mai ajunge la mine. :)) |
Zororororororor...frate linisteste-te mai bine! Dute si ia un calmant si termina cu unele aberatii!
Cum ti-am mai zis, trage singur concluzia ca sa nu ti-o zic eu,ca nu as vrea sa iti spun in public ... ca... Pana una alta, pana se mai linisteste calaretzul de Zoro topicul este inchis discutiilor de prost gust!!! De aceea va rog pe aceasta cale sa nu ii mai dati apa la moara!!! Va multumesc! |
Cele 31 de zile au trecut, in care trebuia sa primesc P.V. prin posta. Stupoare nu a ajuns, desi nu sunt surprins, am sunat la Postul de Militie Tutora, si mi raspunde sefu de Post, cum se zice la tara" la ei acolo,i mi spune " sincer' ca e posibil sa trimita P.V. cand o sa aibe bani,ca ei platesc singuri posta din" banii de buzunar" :-P criminala faza, la care eu m am oferit sa i dau banii de expediere numai sa l trimita :-P Maine merg acolo la ei sa vedem cum facem sa intru in posesia P.V. ca sa pot merge cu el la Judecatorie sa l contest....ca doar nu-s nebun sa l platesc :-P .Desi a vorbit "de la etaj" la inceput...dupa ce i-am spus ca m-am inscris IN AUDIENTA la Sefu' Pol Rutiere Iasi, s-a schimbat omu la vorba 8)
P.S. Politia Romana=Siguranta si incredere :blahblah::blahblah::blahblah: |
nu iti ajunge in 31 zile ... depinde ... uneori il primesti si dupa juma' de an.
|
Yep, m am convins de asta...ca poate intrazia pana la ..infinit...bine ca pentru noi restul exista lege, care se aplica oricand si oricum, dar " ei" ..pot ' intarzia"...in fine, mi-am recuperat certificatul, desigur dupa ce am trecut pe la RAR, unde am " scuipat" 95 ron taxa pentru vizita mea pe acolo.Si cum era de asteptat din partea mea nici nu le am spus de neoane,sau care a fost adevarata " abatere' ca oricum nu ar fi inteles ideea...in final le am bagat faza cu triplele un pic " afumate' si ca era noapte si nu se vedeau bine si le am inlocuit cu setul original si a mers struna, mi au "validat" Dovada de circulatie imediat si am plecat. ( adik aveam pe masina un set de triple un pic fumurii , si eu le am inlocuit acolo in parcarea lor cu cele originale, asta ca sa nu mi mai dau jos neoanele). Si acum, astept sa treaca juma de an si poate o sa primesc P.V. ca sa am ce contesta :-P . Sper sa mai fiu in tara cand ajunge :-P "ultimul sa stinga lumina va rog" :-P
P.S. Militia Romana = Siguranta si Incredere = Impertinenta si Abuz !!!:twisted: |
ce mi s-a intamplat joi.
mergeam pe arcu sa fac stanga spre gara. muzica tare, grohaiala de`a mea, geamurile jos ca n-am AC. in intersectie, fix pe colt, un politist era cu capu bagat intr-un audi negru nustiudecareeradarpareascump. dau, normal, mai incet muzica, sa nu ma ocheasca cu geamurile foliate. ma vede si cum eram eu cu geamul jos imi zice "Domnule sofer vreau sa vad asigurarea" ma dau jos din masina, ii arat asigurarea. pana sa se uite la ea ma intreaba daca e pe 6 sau pe 12 luni, ii zic ca pe 12. cu asigurarea mea in mana, se uita asa la masina poate poate vede ceva. ii zic ca ma grabesc, ca ma asteapta proprietarul, si imi zice "bine du-te" in retrovizoare, cand am plecat, politistul s-a dus iar la acel audi negru nustiudecareeradarpareascump. si surpriza, era pocnit in fata stanga, cu farul cazut si o bucata de spoiler atarnand. va ganditi la ce m-am gandit si eu? |
ca l-ai lovit tu sau avea nevoie de asigurare :)) ?
apropo de abuz stiti ce inseamna ? abuz = om fara buze |
sau ca l'ai lovit si nu stiai ? :D ... nu'i nimic primesti instiintare :D
|
eu n`am facut nimic. conduceam ca omu si m-a tras ala poate se leaga sa-i dau asigurarea mea.
si facea si gaboru un ban gramada :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning