Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea KIA (https://forum.4tuning.ro/591-masina-mea-kia.html)
-   -   KIA pr0XYD (https://forum.4tuning.ro/591-masina-mea-kia/114045-kia-pr0xyd.html)

Shorty 03-06-09 09:06

Re: KIA pr0XYD

Salut.
Le-am dat jos ca sa pot sa fac o matrita dupa grila originala,si mi-a placut tare cum arata fara asa ca pana la finalizarea celeilalte grile o sa ramana asa.

Numai bine

don_crzy 17-06-09 19:01

doamne esti maniac :D
o sa participi la dbDrag??

3Xtreme 04-08-09 13:54

Felicitari pt premiul de la SV. L-ai batut pana si pe fritz la sunet. E o masina extraordinara. Cum am vazut-o acolo expusa, direct la ea m-am dus. Inca o data felicitari. Cred ca inca e a ta masina, nu? Vad la avatar un opel.

Shorty 11-08-09 22:19

Multumesc pentru urari.Pacat ca la Suceava nu am avut ocazia sa vad cat scoate cu adevarat,cu siguranta o sa incerc sa ma prezint si la alte evenimente.
Masina este tot a mea, acel OPEL este prima dragoste, e batranica care a cedat locul din garaj unei domnisoare:-).

Am sa incerc sa urc un filmuletz si cateva poze si pentru colegii forumisti sa-si expuna parerea si eventuale idei si sfaturi.

Numai bine!

3Xtreme 12-08-09 09:22

Foarte probabil va mai fi un eveniment in Suceava, la Carrefour pe 29 - 30 august. Te asteptam sa ne zgudui timpanele;)
L.E.: Am uitat sa precizez in post-ul anterior ca m-am dus direct la masina ta pt ca o stiam de aici, de pe forum si vroiam sa o vad mai bine si in realitate. Bafta!!!;)

Shorty 12-08-09 20:08

5 Attachment(s)
Cum am promis,revin cu un film si ceva poze.
Daca nu apare nimic neprevazut o sa fac tot posibilul sa ajung la intalnirea de la Suceava.

Bercea-B 08-09-09 09:04

Bravo!!
Foarte Frumos...Felicitari!!
nu te ai gandit sa faci si un ban..adika sa montezi si la altii??

Shorty 11-09-09 15:37

1 Attachment(s)
Am mai facut o lucrare cu fibra la un golf 3 dar in general lumea prefera sa cumpere pachete de-a gata sau porcarii de alea de SAL, ca sunt mai ieftine.

Andrey_FL 23-09-09 11:53

te vedemduminica la suceava?

Shorty 23-09-09 21:49

Teoretic ar trebui sa pot ajunge duminica.Sa vad cum decurg lucrurile la servici.Nu promit nimic.

CT-82-PWR 29-09-09 21:54

Arata bine masina,sa o stapanesti sanatos.

PH86MIN 03-10-09 11:50

Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos.Am si eu o intrebare,eu am comandat deja un Proceed,varianta de echipare Best+optionale,si dealerul mi-a oferit gratuit alarma sau senzori de parcare.Alarma e una Piranha,am inteles ca nu e cine stie ce scula pentru 8oo ron,dar daca e gratis,nu mai conteaza.Niste colegi de forum mi-au zis ca masina vinde deja echipata cu un fel de alarma,ca daca inchizi masina din telecomanda si lasi geamul deschis si bagi mana pe geam tiuie.La tine cum e?Si cum ti se pare incalzirea in scaune,isi face treaba,ca mi-am comandat si eu asa ceva,dar nu prea stiu daca isi face treaba,am inteles ca are 3 trepte de reglare.

Shorty 09-10-09 15:37

Salut
Legat de alarma,sincer nu stiu sa iti dau vreun sfat,a mea nu avea nici un fel de alarma(am uitat sa imi fac comanda de cheie cu telecomanda si nu pot inchide decat cu cheia,urmeaza sa imi montez o alarma cat mai repede).
Incalzirea in scaune isi faca toti banii mai ales daca nu ai garaj,la iarna o sa ii vezi utilitatea cand o sa te urci in masina si intr-un min simti caldura.Sfatul meu este sa nu folosesti incalzirea in scaune decat pana incepe sa se incalzeasca in masina,ca sa nu ai probleme cu spatele.

PH86MIN 09-10-09 15:47

Ms pt info,duminica te-am vazut la Baneasa la Drift-uri,am vrut sa vorbesc cu tine,dar te-am pierdut din vedere ca ai disparut si nu te-am mai vazut,ca vroiam sa te intreb cate una,alta de masina :)

Andrey_FL 09-10-09 21:27

Andy , ne vedem la Piatra?

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning