Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Ne ajutam reciproc sa mergem la DYNO?? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/1139-ajutam-reciproc-mergem-dyno.html)

EvLSant0S 14-06-04 09:12

au fost sterse ceva topicuri pe la CLUJ pe acolo :) :) asa a reusit :)

CeReS 14-06-04 10:12

as merge si eu la dyno , dar pe 4x4 nu pot sa faca :x :x :x

BogdanCMS 14-06-04 23:41

Desi nu prea am o masina tare acum, o a am spre sfarsitul anului, asa ca contati pe mine, va ajut cu placere...faceti si voi o lista cu cine se duce...

ZUZG7 15-06-04 07:40

Pai s-ar parea ca s-au strins 5 oameni .
SHA spune cind trebe sa cotizez

BogdanSHA 15-06-04 09:52

Pai nu suntem 5... mms, GSi, ZUZG7 si-atat. Ah, uitasem-eu :D .
Hondarul si BogdanCMS abia prin toamna...
Si Ceres...si-a luat masina naspa - nici nu poti sa-i masori puterea...

So, ANYBODY ELSE???

tox 15-06-04 10:21

vin si io tot prin toamna, sa-mi schimb motorizarea :peace:

shi oricum, la 4x4 mai mult ca sigur exista o siguranta care deconecteaza sistemu 4x4... sa ai numa fatza, or smth like that

BogdanSHA 15-06-04 10:33

Nu toate masinile isi pot decupla 4x4 si Subaru este una dintre acelea.

Hondarul 15-06-04 13:19

Pai mah, in toamna o sa mi-o masor eu, dar de cotizat, ma bag acum.

Dar grabiti-va ca pe 5 iulie je este pe taramul unde un dyno test este cam 10 $... Adica SUA !!! Ma rog, fara masina... Si nu voi avea ce sa masor...

:lol: :lol: :lol:

BogdanSHA 15-06-04 13:35

Ooooo..Avem un castigator...Noi toti.
Ne-am adunat 5 care suntem: mms, GSi, ZUZG7, Hondarul si eu.
Ideea e sa stabilim o zi a fiecarei luni in care sa \"cotizam\" fiecare cu cate 1o euro. Sau nu neaparat o luna - chiar mai repede daca reusim cu totii sa strangem banii. Ideea e sa avem in fiecare luna un termen limita. Faza e ca totul se bazeaza pe seriozitate.
Ne-am strans 5 dar asta nu inseamna k daca mai vrea cineva nu se mai poate...Dimpotriva!
Maine ma duc si ma interesez la firma daca s-a schimbat ceva intre timp, iar daca nu, ramane sa ne intalnim candva sa discutam. Eu propun ca maine seara sa ne vedem undeva sa vorbim.

Ora 21.oo maine (miercuri) in H e bine pentru toata lumea?? Lasati mesaj ori aici, ori pe yahoo.

GSi 15-06-04 13:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Ooooo..Avem un castigator...Noi toti.
Ne-am adunat 5 care suntem: mms, GSi, ZUZG7, Hondarul si eu.
Ideea e sa stabilim o zi a fiecarei luni in care sa \"cotizam\" fiecare cu cate 1o euro. Sau nu neaparat o luna - chiar mai repede daca reusim cu totii sa strangem banii. Ideea e sa avem in fiecare luna un termen limita. Faza e ca totul se bazeaza pe seriozitate.
Ne-am strans 5 dar asta nu inseamna k daca mai vrea cineva nu se mai poate...Dimpotriva!
Maine ma duc si ma interesez la firma daca s-a schimbat ceva intre timp, iar daca nu, ramane sa ne intalnim candva sa discutam. Eu propun ca maine seara sa ne vedem undeva sa vorbim.

Ora 21.oo maine (miercuri) in H e bine pentru toata lumea?? Lasati mesaj ori aici, ori pe yahoo.

OK, eu vin maine seara in H.

BogdanCMS 15-06-04 15:29

Mane, nu e nici o problema, v-ajut si acum, ca spre sfarsitul anului o sa cotizati si voi, stati linistiti...prietenii stiu de ce :P :D

BogdanSHA 15-06-04 18:56

So, vii maine seara in H? Daca da, o sa fim 6 - 6 oameni, 6 rate.

BogdanCMS 15-06-04 19:37

Eu pot veni vineri sa va ajut...cel mai devreme...daca nu duminica...deci o sa fie cam un dyno pe luna sau cum?

ZUZG7 16-06-04 07:19

Din pacate nush daca pot ajunge s-ar putea sa plec azi ( miercuri ) in delegatie .
Contati pe mine , daca trebuie acum am sa vb cu hondaru si ii las lui euroiii .

Hondarul 16-06-04 09:27

Bogdane, cica la Dyno acolo este oferta speciala acum cu 50 de Euroi... Ca a fost 100 parca. Dar ce ne facem noi cand or face astia iar 100 de Euro testarea ??? Ca ti-am zis, la toamna m-am urcat si eu pe banc !!!

Intreb si eu, ca sa stim ce facem... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning